• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

BUSQUES FEINA?

 Busques feina 123

Busques feina i no saps per on començar? Des del Servei d'Inserció t'oferim orientació laboral i et donem suport en la recerca de feina dissenyant un itinerari personalitzat per la teva inserció laboral. Contacta'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i t'informarem.

Ens adeqüem a les necessitats de cada persona a través de:

> Tutories d'orientació laboral i seguiment individualitzat
> Preparació i formació laboral :
           - Taller de formació bàsica i competències transversals
           - Taller de noves tecnologies
           - Taller de tècniques de recerca de feina
> Suport en la recerca de feina
Borsa de treball (empreses de la comarca o d'altres comarques)
> Possiblitat de fer pràctiques a empreses
Acompanyament i suport a la inserció, també durant el procés de consolidar el lloc de treball.

 

 

Treball-i-formacio

 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

El programa Treball i Formació, ORDRE TSF/296/2016 de 2 de novembre, en la seva línia B està adreçat a persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció i està desenvolupat pel Departament d'Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya. És un programa mixt que combina treball i formació, i fomenta la contractació de persones perceptores de la Renda Mínima d'Inserció amb greus dificultats econòmiques i socials, per tal d'afavorir la seva inserció sociolaboral.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya  soc1       ministerio-empleo

 

 

  

ecommerce

 

PROGRAMA SINGULARS – JOVES ECOMMERCE I NEGOCI DIGITAL

L'objectiu general del projecte(ORDRE TSF/289/2016, de 26 d'octubre) és promoure la igualtat d'oportunitats dels joves de perfils vulnerables a nous sectors d'ocupació, entre ells, els vinculats al màrqueting digital, el comerç electrònic i les xarxes socials; a través de formació específica i itineraris individualitzats d'orientació i inserció.

Amb el suport de:  

logo-vector-generalitat-catalunya   SOC       ministerio-empleo

 

 


orientació-municipis

 

PROGRAMA D'ORIENTACIÓ ALS MUNICIPIS

Programa de treball a mida per a la inserció i inclusió sociolaboral al propi municipi de persones amb discapacitat i/o en situació de vulnerabilitat de la comarca del Bages.
En el marc d'actuació d'aquest projecte, es duen a terme accions destinades a facilitar la inserció sociolaboral d'aquestes persones procurant-los un lloc de treball.

Amb el suport de:

benestar

 

 

marmi

 

 

PROGRAMA MARMI

Amb l'Ordre TSF/128/2017 de 19 de juny, és un programa on es duen a terme mesures actives d'inserció per a persones en risc d'exclusió social i perceptores de la Renda Mínima d'Inserció (RMI/RGC 2017-2018). L'objectiu és incrementar les possibilitats d'inserció o reinserció d'aquestes persones, tant en l'àmbit social com en el laboral.

Amb el suport de: 

benestar   FSE

 

 

mes45

 

 

PROJECTE M.E.S+45

Destinat a persones en situació d'atur de més de 45 anys, amb experiència laboral anterior i amb factors personals i/o socials que els dificulten el poder accedir novament al mercat laboral. Més informació aquí

Amb el suport de: 

obrasociallacaixa

 

 

agencia-collocacio

 

 AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

És un programa que consisteix en dur a terme accions d'orientació i d'intermediació laboral que tenen per objectiu facilitar a les persones amb discapacitat en situació d'atur, una ocupació adient a les seves característiques i facilitar a les empreses aquelles persones amb un perfil professional ajustat als seus requeriments i a les seves necessitats.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya    SOC       ministerio-empleo

 



 

SIOAS

 

SERVEI INTEGRAL D'ORIENTACIÓ, ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA INSERCIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT O TRASTORNS DE LA SALUT MENTAL (SIOAS)

Regulat per l'ORDRE EMO/252/2017, servei adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de la salut mental que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i que siguin demandants d'ocupació no ocupades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya, com a millora de feina o persones treballadores en actiu que es trobin en la fase de seguiment a la inserció i/o treball amb suport.

Amb el suport de:

 logo-benestar-família FSE

 

 

Programa-Incorpora

 

PROGRAMA INCORPORA

Programa d'intermediació laboral adreçat a persones amb discapacitat o trastorn de salut mental i persones en risc d'exclusió social. El programa ofereix a les empreses un recurs de responsabilitat social corporativa en integració laboral. Amb el suport de:

incorpora1

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.