• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

TREBALL PROTEGIT

 AMB CERTIFICT

AMPANS crea oportunitats d'inserció laboral i treball digne per a les persones amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial o malaltia mental. Oferim un treball productiu i remunerat adaptat i ens assegurem que cada persona rebi els suports que necessita. Contacta'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i t'informarem.

AMPANS crea el 1969 el Centre Especial de Treball per generar oportunitats d'ocupació per a persones amb discapacitat, a través d'un treball productiu i adaptat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració de les persones amb discapacitat. Les seccions del Centre Especial de Treball són:

      > Impremta
      > Manipulats
      > Neteja
      > Garden i Jardineria
      > Enclavaments
      > Restauració
      > Quioscs
      > Recollida Selectiva
      > Deixalleries

Un equip multidisciplinari du a terme un seguit de tasques de suport personalitzades adreçades a tots els treballadors i treballadores que van des de la formació en hàbits i habilitats laborals fins a la millora del nivell d'autonomia personal i social.

      > Suport als treballadors en l'adaptació al lloc de treball
      > Monitoratge en el lloc de treball
      > Formació permanent relacionada amb el lloc de treball
      > Formació en diferents àmbits
      > Suport psicològic i social
      > Suport a les famílies

 

empresa-insercio

 

 

AMPANS EMPRESA D'INSERCIÓ SOCIOLABORAL

Va iniciar la seva activitat l'any 2014 i a través de programes es vol potenciar la millora de l'ocupació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat amb l'objectiu d'aconseguir la seva integració al mercat de treball ordinari.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya    FSE

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.