• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

AMB DISCAPACITAT

 AMB CERTIFICT

AMPANS crea oportunitats d'inserció laboral i treball digne per a les persones amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial o malaltia mental. Contacta'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i t'informarem.

Creem oportunitats laborals a través del treball protegit i el treball amb suport amb l'objectiu de:

> Oferir un treball productiu i remunerat adaptat a cada persona
> Assegurar que la persona amb discapacitat rep els serveis d'ajut personal i social que necessita
> Ser un mitjà d'integració a l'empresa ordinària

 

TREBALL PROTEGIT

AMPANS crea el 1969 el Centre Especial de Treball per generar oportunitats d'ocupació per a persones amb discapacitat, a través d'un treball productiu i adaptat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració de les persones amb discapacitat.
Paral·lelament a l'activitat laboral realitzada en el Centre Especial de Treball un equip multidisciplinari du a terme un seguit de tasques de suport personalitzades adreçades a tots els treballadors i treballadores que van des de la formació en hàbits i habilitats laborals fina a la millora del nivell d'autonomia personal i social.

> Suport als treballadors en l'adaptació al lloc de treball
> Monitoratge en el lloc de treball
> Formació permanent relacionada amb el lloc de treball
> Formació en diferents àmbits
> Suport psicològic i social
> Suport a les famílies

Les seccions del Centre Especial de Treball són:

> Impremta
> Manipulats
> Neteja
> Garden i Jardineria
> Enclavaments
> Restauració
> Quioscs
> Recollida Selectiva
> Deixalleries

 

TREBALL AMB SUPORT 

Donem suport a la persona atesa en recerca de feina i a l'empresa contractant. Respecte a les persones ateses fem formació ocupacional i projectem accions individualitzades per tal que la persona adquireixi i desenvolupi les capacitats laborals que li permetin aconseguir un treball digne, desenvolupar una feina competitiva i de qualitat i mantenir el lloc de treball. De cara a l'empresa, oferim assessorament i suport gratuït a les empreses, i acompanyament en tot el procés d'incorporació, adaptació i consolidació de la persona al seu lloc de treball. Més informació aquí

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.