• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

QUÈ OFERIM A LES EMPRESES?

ampans

Cada cop són més les empreses que veuen la necessitat d'impulsar polítiques de responsabilitat social com a element clau per millorar el seu prestigi i reconeixement que acabaran revertint en la millora dels seus índex de competitivitat i rendibilitat. AMPANS treballa creant i gestionant centres, serveis, programes i suports amb criteris d'excel·lència acreditada per oferir a les empreses els seus serveis laborals i facilitar així la inclusió sociolaboral d'aquelles persones que ho necessiten. 

 

ampans

 

 

SERVEIS D'INSERCIÓ LABORAL SENSE CAP COST

> Anàlisi del lloc de treball i valoració dels coneixements, habilitats i actituds necessàries per al seu desenvolupament, vetllant per un treball digne, una feina competitiva i de qualitat i manteniment del lloc de treball.
> Borsa de treball, selecció dels candidats més adequats per al lloc de treball Formació inicial i continuada de la persona treballadora.
> Suport i seguiment en el lloc de treball adequat a les necessitats detectades a través d'un preparador laboral.
> Assessorament i orientació en les persones de l'entorn laboral proper.
> Possibilitat d'un període inicial d'adaptació al lloc de treball a través d'un conveni de practiques.

 

 

 

ampans

 

LES EMPRESES I LA LISMI

Facilitem a les empreses mecanismes per a l'acompliment de la LISMI, la Llei d'Integració de les persones amb discapacitat, d'obligatori compliment per a les empreses de més de 50 treballadors/es.
La llei es efectiva amb l'obligació de contractar un nombre de treballadors/es amb discapacitat no inferior al 2% de la plantilla i la legislació laboral contempla subvencions i bonificacions per a l'empresa. Les empreses poden quedar exemptes d'aquesta obligació, aplicant les següents mesures alternatives:

> Realitzar un contracte de prestació de serveis en un Centre Especial de treball ( CET).
> Constituir un enclavament laboral, prèvia subscripció del corresponent contracte amb el centre.
> Fer una donació o patrocini a una fundació per desenvolupament d'activitats d'inserció laboral i de creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.

 

 

 

ampans

 

 

QUÈ OFERIM A LA VOSTRA EMPRESA?

> Intermediació laboral a través del Servei d'Inserció
> Contractació de serveis del nostre Centre Especial de Treball (CET):

               > Servei d'Impremta i Arts Gràfiques
               > Servei de Manipulats
               > Servei de Neteja
               > Servei de Jardineria i Garden
               > Servei d'Enclavaments

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.