• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

PRODUCTES KM 0

Productes km0

Coneixeu els nostres productes de proximitat?

Rodones89

 

Muntanyola

El 2014 ens iniciem al món dels formatges artesanals de la mà de Muntanyola que passarà a ser propietat d’AMPANS aquell mateix any. Amb els coneixements dels mestres i el nou coneixement incorporat, els premis i reconeixements a les nostres varietats no han parat de produïr-se. Medalles d’or i plata al World Cheese Awards, Gourmet Quesos i  Làctium.

La formatgeria impulsada per AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.

Visitants a: www.formatgesmuntanyola.cat

  

 

Rodones892

 

Vins Urpina

Urpina és un projecte agrosocial que vam començar el 2008 a Sant Salvador de Guardiola (Bages) amb una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual. La recuperació de les antigues vinyes i la plantació de noves, va ser una de les primeres tasques que hi vam desenvolupar. Dels seus ceps, que ens han donat oportunitats de feina  i reconeixement social, elaborem els nostres vins, els vins amb compromís de la DO Pla de Bages.

Coneix-ne més detalls: http://www.ampans.cat/empreses-clients/vins-urpina-ca

Els nostres vins i formatges són ideals com a obsequis pels vostres clients o compromisos. Us oferim el nostre catàleg de lots i regals d’empresa que podeu consultar aquí 

Visiteu la nostra botiga online

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.