• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Medi ambient

ampans

AMPANS ha estat, des dels seus inicis, sensibilitzada per la protecció del Medi Ambient i es va significar com una de les entitats pioneres de l’ecologisme, amb l’impuls de la campanya de l’Ampolla i el Paper iniciada el 1973, i que es va tancar, com a tal, 25 anys després.

La política mediambiental de l’entitat ha evolucionat fins al punt que actualment gestiona, per concurs públic del Consorci del Bages per a la gestió de residus, 13 deixalleries fixes (Súria, Navarcles, Sant Fruitós del Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Sant Vicenç de Castellet, Manresa, Castellbell i el Vilar, Avinyó, Navàs, Artés, Moià i Sant Salvador de Guardiola ) i 3 deixalleries mòbils.
D’altra banda, l’entitat, a través d’AMPANS Medi Ambient SL, també gestiona, per concurs públic, el Servei de Recollida Selectiva de la comarca.

Enllaços d'interès:

> Consorci del Bages per a la Gestió de Residus

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.