• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

INMENS

Inmens-Slide

AMPANS i Amalgama7 posen en funcionament una web de coneixement i serveis sobre alteracions de la conducta en joves i adolescents

Al llarg dels anys, els professionals d'AMPANS han detectat un nombre important de nois i noies que mostren problemes de comportament a casa i a l'escola. Són problemes que poden ser temporals i venir provocats per una situació que els envolta o poden formar part d'un hàbit continuat i persistent. En aquest cas, es pot estar parlant d'un Trastorn de la Conducta (TC), pel qual serà necessari fer una valoració i, en funció del diagnòstic, un tractament multidisciplinari que millori l'adaptació a l'entorn i el seu desenvolupament.

La web exposa metodologies, iniciatives, bones pràctiques i reflexions a través d'articles propis, referències a publicacions, investigacions o entrevistes a professionals. L'objectiu d'aquest contingut és ajudar a conèixer com abordar els trastorns del comportament de joves i adolescents des de diferents perspectives.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.