• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

GUTTMANN NEURO PERSONAL TRAINER

GNPT-apaisat

AMPANS participa en diverses iniciatives d'innovació tecnològica per facilitar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.

La utilització de Guttmann Neuro Personal Trainer adaptat per a DI Infantil i/o Juvenil o DI Adult, facilitarà la seva inclusió i integració mitjançant el desenvolupament de les seves funcions cognitives.

És una plataforma de tele-rehabilitació cognitiva online supervisada per professionals que proporcionen tractament personalitzat de manera automatitzada o manual per la rehabilitació de les funcions superiors (atenció, memòria, llenguatge i funcions executives).

Destinataris

  • Persones amb discapacitat intel·lectual lleu omoderada (infants o adults, en 2 plataformes diferenciades)
  • Persones que han patit dany cerebral
  • Persones amb demència / Alzheimer / malaltia mental

 

Objectius

  • Millorar i/o mantenir les capacitats cognitives

 

Suport necessari

  • Ordinador i auriculars
  • Altres perifèrics per facilitar l’accés ( pantalla tàctil, joystick…)

 

Aspectes clau

Inicialment, el professional realitzarà una exploració neuropsicològica per establir el perfil cognitiu inicial, amb l’objectiu de tenir una proposta individualitzada de sessions.
A partir d’aquest, es recomanen un seguit de tasques de treball cognitiu organitzades en sessions de 45 minuts ( planificades automàticament per l’APP, si cal es poden personalitzar encara més de forma manual).
Es programen deu sessions per a la persona distribuïdes en la freqüència que el professional ha escollit adequant-se al pla terapèutic (diàriament, dues vegades per setmana...).
La plataforma va acumulant les dades relatives a l’execució de les sessions en forma d’informe tècnic.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.