• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Centre de Recursos per a l'Escola ordinària

ampans

L'Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas va ser seleccionada en convocatòria pública pel Departament d’Ensenyament per desenvolupar Programes i Serveis de Suport a l’Escolarització d’alumnes amb discapacitat al centres ordinaris. Com a centre CEEPSIR, Centre d'Educació Especial Proveïdor de Serveis i Recursos de suport a la inclusió, desenvolupa accions de suport com a centre de referència als centres ordinaris de la comarca del Bages i del Solsonès en l’escolarització inclusiva de l’alumnat amb discapacitat, aplicant programes específics de suport directe a alumnes i docents.

Objectius del CEEPSIR

  • Dissenyar un model educatiu accessible per a tot l'alumnat: presència, participació i progrés. Accessibilitat cognitiva.
  • Oferir solucions d'habilitació de l'entorn: aproximació al Disseny Universal (DU) i al Disseny Universal per l'Aprenentatge (DUA). 
  • Oferir formació específica a la comunitat educativa: professionals i famílies. 
  • Oferir propostes d'intervenció en estimulació basale i multisensorial.
  • Compartir i adaptar recursos, materials i estratègies metodològiques.
  • Fer propostes per a la millora de la mobilitat, la conducta, la comunicació, l'autonomia, la participaciói i el progrés de l'alumnat dins la comunitat educativa. 
  • Acompanyar les famílies oferint suport i orientació a les seves necessitats.  

 

Perfil professional del CEEPSIR

L'equip està format per diferents professionals que fan un abordatge multidisciplinari des de diferents àmbits d'intervenció. Sempre des d'una perspectiva d'atenció personalitzada i centrada en les necessitats dels infants i joves. Els professionals que ens permeten fer aquest abordatge integral són: professionals de la psicologia, fisioterapeutes, mestres d'educació especial, psicopedagogs i logopedes. 

Com es pot accedir al servei? 

Els centres educatius poden accedir al servei del CEEPSIR a través del professional de l'EAP de referència. 

Si teniu algun dubte podeu contactar amb acortina@ampans.cat

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.