• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Centre de Recursos per a l'Escola ordinària

ampans

AMPANS, a través de la seva Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas que va ser seleccionada en convocatòria pública pel Departament d’Ensenyament per desenvolupar Programes i Serveis de Suport a l’Escolarització d’alumnes amb discapacitat al centres ordinaris, desenvolupa accions de suport com a centre de referència als centres ordinaris de la comarca del Bages i del Solsonès en l’escolarització inclusiva de l’alumnat amb discapacitat, aplicant programes específics de suport directe a alumnes i docents.

També ofereix a alumnes majors de 16 anys, que ho sol·licitin directament o a través del seu centre, un suport per orientar el seu itinerari formatiu i professional Programa Funciona.

La mateixa escola i  altres serveis d'AMPANS ofereixen diferents activitats inclusives a escoles i centres formatius de la comarca. Algunes d'aquestes activitats són:

Activitat A qui va dirigida Breu descripció de l'activitat
Aprenem junts Escoles, principalment de primària.
També altres centre educatius com IES o centres d’adults.

Nois i noies del centre ocupacional ensenyen als alumnes a fer paper reciclat amb tècniques artesanals.

Conta-contes Llars d’infants i escoles de P3, p4 i p5.

Nois i noies del centre ocupacional expliquen contes als infants. Aquesta activitat es pot dur a terme a l'escola o al mateix centre ocupacional.

Toca-toca Llars d’infants i escoles de P3, p4 i p5.
Aquesta activitat també s’ofereix a les  residències de gent gran.

Usuaris del servei prelaboral, conjuntament amb personal del Centre d'Apropament de la Natura (CAN), presenten als infants una activitat per apropar-los als animals exòtics del propi CAN.

      
La realització d'aquestes activitats permet dur a terme la nostra missió de sensibilització social i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, participant en activitats inclusives amb un rol actiu.

Si esteu interessats en participar en algun d'aquests programes o activitats podeu contactar amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.