• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Bones pràctiques

ampans

AMPANS promou les bones pràctiques com a eina per aprendre i desplegar el coneixement i aplicar-lo en la millora de l'organització. Sistemàticament s'organitzen espais on s'intercanvien les bones pràctiques dels diferents centres i serveis.

Les bones pràctiques són una acció o un conjunt d'accions que, a més de satisfer les necessitats del servei o les expectatives del client, suposen una millora evident d'acord amb els criteris ètics i tècnics de l'entitat. Es distingeixen per ser accions sistemàtiques, eficaces, eficients, sostenibles, flexibles i estan pensades i realitzades per equips de professionals de l'entitat, en base a les necessitats dels diferents centres i serveis.

 

Aquestes són algunes de les Bones Pràctiques d'AMPANS:

 

ampans

 

El capità bombeta, un projecte educatiu i de valors

Amb l'objectiu de baixar el consum d'electricitat i aigua com a millora mediambiental i econòmica dins l'organització, AMPANS impulsa l'equip del capità bombeta, que supervisa els hàbits de consum dels departaments i treballadors de l'entitat. L'equip del capità bombeta està format per usuaris de l'escola, el servei ocupacional i la residència Els Comtals, que acompanyats d'un tutor, garanteixen que el personal de l'organització compleixi amb els objectius mediambientals i de consum.

 

 

 

 

ampans

 

 

Treball en colors

A l'àrea laboral de neteja es va detectar la necessitat de facilitar al personal la identificació de materials i productes amb els quals treballen, i es trien els colors com a mètode d'identificació. Com a resultat, cada espai té un color, cada producte té un color i cada centre té un color i, d'aquesta manera, s'aconsegueix la facilitat d'identificació per al personal, la millora la higiene en el treball i s'agilitza la classificació, alhora que contribueix a la seguretat i la prevenció de riscos laborals. El projecte Treball en colors va rebre el Premi Alares 2013 per la tasca realitzada a favor de la prevenció de riscos laborals destinada a persones amb discapacitat.

 

 

 

ampans

 

 

 

Senyalització instal·lacions del Garden

Al Garden sorgeix la necessitat d'una bona senyalització de les instal•lacions que descriguin els espais i que expliquin qui som i què fem. Uns estudiants de disseny gràfic ens ajuden a pensar i dur a terme uns rètols que defineixin i transmetin què és el Garden i segueixin l'estil d'AMPANS. Veure vídeo

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.