• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

VOLUNTARIAT EUROPEU

Voluntariat europeu

AMPANS col·labora des de l'any 2000 amb el Servei de Voluntariat Europeu com a entitat acollidora i, des del 2017, també com a entitat coordinadora. Els voluntaris s'incorporen anualment a AMPANS en centres d'atenció diürna o en llars i serveis residencials com a suport als professionals.

AMPANS participa en el Servei de Voluntariat Europeu per l'enriquiment que suposa disposar, en la seva estructura, de voluntaris d'altres països d'Europa. El programa de voluntariat europeu facilita donar a conèixer a la societat els serveis i necessitats de les persones amb discapacitat, ampliar el coneixement d'AMPANS, dins i fora de la nostra comunitat, i fomentar la responsabilitat social en l'atenció a persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d'exclusió.

Amb el suport de: 

eu flag co funded pos rgb right

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.