• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Voluntariat corporatiu

Alexion 1

Ets una empresa? Vols viure una jornada de voluntariat? AMPANS acull activitats de voluntariat corporatiu, una experiència única per a empreses que volen fomentar valors com la solidaritat, la cooperació i la co-creació entre els seus treballadors. Els empleats de l'empresa viuen una jornada de compromís social on poden explorar les seves habilitats, el seu talent o les seves capacitats per ajudar i contribuir a l'entorn. Contacta'ns a voluntariat@ampans.cat i t'informarem.


Empreses que han viscut l'experiència AMPANS:

 

 

Rodona-ICL

 

 

 ICL

120 directius del grup ICL d'arreu del món s'han reunit en una activitat de Teambuilding a Comabella. El repte dels equips ha estat muntar un total de 16 bicicletes de muntanya que posteriorment han donat als nois i noies d'AMPANS. Veure vídeo aquí.

 

 

 

 

THOR

 

 

 

 THOR
Una setantena de treballadors del grup multinacional químic THOR han compartit una jornada plena d'activitats diverses, com esport, música o estimulació cognitiva, amb persones de l'escola d'AMPANS. Veure vídeo aquí.

 

 

 

AKI

 

 

 AKI

Aquest any, l'escola Jeroni de Moragas ha lluït un espectacular arbre de Nadal gràcies a les voluntàries d'AKI Manresa, que van dur el material necessari per decorar l'arbre en un taller compartit amb els alumnes de l'escola.

 

 

 

 

KIDSUS

 

 

 

KIDS&US

Prop d'un centenar de professionals de l'escola d'anglès Kids&Us han viscut una intensa jornada a AMPANS i han compartit activitats amb els alumnes de l'escola d'educació Especial Jeroni de Moragas i les persones usuàries de l'entitat. Veure vídeo aquí.

 

 

 

Telefonica

 

 

 

TELEFÓNICA

Desenes de treballadors de Telefónica van ser a Urpina, on AMPANS hi té una llar i una formatgeria en un entorn rural, per compartir tot un dia amb les persones amb discapacitat que viuen a la finca i compartir tot un seguit d'activitats a l'aire lliure així com tasques de rehabilitació. L'empresa ha repetit l'experiència, enriquidora per a tothom.

 

 

 Salvatella

 

ROCA SALVATELLA

L'equip d'experts en comunicació digital de Roca Salvatella, empresa amb seu a Sant Cugat, ha col·laborat de manera solidària amb AMPANS, per ajudar l'entitat a traçar un pla de comunicació a la xarxa. El projecte va culminar en una jornada a Urpina, on els professionals de Roca Salvatella van gaudir d'una trobada lúdica compartint una gimcana amb treballadors i usuaris de l'entitat. Veure vídeo aquí.

 

 

 

Alexion

 

 

 

ALEXION

Una trentena de treballadors i directius de l'empresa bio farmacèutica ALEXION, especialitzada en tractaments de malalties rares, han participat en diversos tallers organitzats conjuntament pels professionals d'AMPANS: mestres, terapeutes, cuidadors i els mateixos usuaris dels diversos serveis de l'entitat.

 

 

 

 Wrigley

 

 

WRIGLEY

Un equip de quaranta treballadors de la multinacional Wrigley han contribuït en la millora de les instal·lacions de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS. La plantilla de la multinacional de caramels i xiclets es va distribuir en grups per tal de fer les diferents activitats: arranjament de les rampes d'accés al pati o pintar el mobiliari exterior.

 

 

 

Voluntariat La Caixa 

 

CAIXABANK

Cada any rebem treballadors de CaixaBank i de la Fundació Bancària "la Caixa", que participen a la setmana social del voluntariat corporatiu que organitza l'entitat bancària. Els treballadors comparteixen diferents activitats amb les persones usuàries dels diferents centres d'AMPANS. Veure l'àlbum de fotos aquí

 

 

 

 

 

 STRADIVARIUSvoluntariat

 

STRADIVARIUS

Més de 400 persones, entre el personal de les dues organitzacions i persones usuàries d'AMPANS, van viure la Jornada solidària Stradivarius i AMPANS, amb el lema "Tu també jugues". La jornada va ser iniciativa de la planta que el grup d'Inditex té a Cabrianas, amb més de 500 treballadors, amb l'objectiu de conèixer de prop la tasca d'AMPANS en l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual. Més endavant, treballadors de Stradivarius han col·laborat en la remodelació de la nau de manipulats del Centre Especial de Treball d'AMPANS. Veure vídeo aquí.

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.