• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Llegats solidaris

llegats-apais

AMPANS és un projecte que ha rebut el suport de persones solidàries i l'ha sabut transformar en vides dignes, drets i oportunitats

Des dels inicis, AMPANS ha rebut donacions de caire molt divers que l'han ajudat a fer realitat els seus projectes d'atenció i acompanyament a les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.

Aquestes donacions arriben en format econòmic mitjançant aportacions de particulars, sovint petites però constants. També  n'arriben de part d'empreses, institucions i, de caire patrimonial, de famílies que han volgut deixar el seu llegat o una part del seu llegat a AMPANS, perquè es transformin en oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual.

Com ha transformat AMPANS alguns dels llegats que ha rebut:

Llegats-cases

 

 

 

Santa Maria de Comabella, a Santpedor. Una donació feta en vida per la família formada per Julio Payás i Rosa Puigarnau, i transformada en una escola, una residència, un garden, un centre ocupacional. Aquesta donació va significar un  abans i un després per a l'entitat.

 

 

 

 

Llegats-URPINA

 

 

 

Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. Una donació feta en vida per la família formada per Joan Vila i Dolors Isern, i transformada en una llar, vinyes, granja i formatgeria. Un projecte que obria noves oportunitats per a les persones en un entorn rural.

 

 

 

 

Llegats-cases3

 

 

 

Casa Magnet, a Manresa. Assumpció Solernou va deixar el domicili familiar a AMPANS com a llegat pòstum. L'entitat va transformar la casa en apartaments que acullen persones en procés d'emancipació. Reben suport puntual en aspectes de la vida quotidiana perquè puguin viure sols o amb la seva parella.

 

 

 

 

Llegats-cases4

 

 

 

Edifici Prudenci Comellas, a Manresa. Donació en vida de Filomena Álvarez d'uns pisos en un bloc del carrer Prudenci Comellas de Manresa on l'entitat ha projectat  l'habilitació d'apartaments d'acollida per a joves tutelats que han arribat a la majoria d'edat i han hagut d'abandonar la llar que els va acollir durant la seva infància i adolescència.

 

 

 

 

Les donacions ens arriben per diferents camins: per llegat testamentari de donacions patrimonials en vida, de donacions econòmiques que formen part de la missió d'una entitat, de donacions d'empreses que vetllen pel compliment de la Llei de la Discapacitat (antigament LISMI), i d'aportacions econòmiques de particulars.

Totes i cadascuna de les donacions que rep AMPANS, petites o grans, mereixen el més sincer agraïment de l'entitat.

Esquema-llegats-cat

 

“Allò que AMPANS rep de la solidaritat, perdura en el temps”

 


Aquí pots veure el vídeo on s'explica que AMPANS és una història de transformació social:


Si esteu interessats en rebre informació sobre la possibilitat de fer un llegat solidari podeu contactar amb AMPANS a través d’aquesta adreça ampans@ampans.cat o trucant al 93 827 23 00. Us informarem sense compromís.

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.