• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Extraordinaris

extraordinaris

 

Vols fer-te voluntari d'AMPANS? Omple el formulari o contacta'ns a voluntariat@ampans.cat i t'informarem.

EXTRAORDINARIS és un programa de mentoria social

El programa Extraordinaris vol ser un suport a joves que tenen entre 16 i 24 anys, han abandonat el sistema educatiu, estan fora del mercat laboral, i presenten mancances competencials i motivacionals. Aquest programa pretén oferir-los orientació, suport i acompanyament, ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de competències per a la vida. Per fer-ho possible necessitem l'ajuda de persones com tu, com a mentors d'un d'aquests joves. Fer de mentor significa ser un referent per la persona jove, acompanyant-lo perquè assoleixi els seus reptes formatius, laborals, socials i emocionals.

Vols ser mentor?

Probablement al llarg de la teva vida has tingut referents que t'han acompanyat, inspirat, aconsellat o influenciat en la teva trajectòria professional i vital. Ara tu pots ser també un d'aquests referents. Busquem gent amb empenta, empatia i ganes de tornar allò que han rebut, acompanyant a un jove que vol adquirir competències per assolir els seus reptes formatius, laborals, socials i emocionals.

Pensem en persones:
- De més de 25 anys
- Dinàmiques
- Disposades a escoltar activament, orientar i donar suport
- Amb habilitats socials per relacionar-se amb persones diferents i que ajudin a ampliar la xarxa social del jove
- Motivades per potenciar les aptituds d'aquests joves

No ho faràs sol. Tindràs suport dels professionals del Programa, les persones voluntàries rebreu una formació i acompanyament professionals.

Ser extraordinari, per algú extraordinari!

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.