• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

 Vols fer de voluntari? Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Rodones61 

ANEM A L'HORT! ACOMPANYA'NS!

Tasca: El voluntari donarà suport a l'activitat d'hort amb els alumnes de 16 a 18 anys de l'escola. Un divendres de cada mes, dins del mateix horari, també el convidarem a participar de l'activitat compartida d'hort amb la llar d'infants "Els Gallartes" de Santpedor.
Objectius: Una de les activitats programades com a escola verda és la cura de l'hort que tenim a l'escola . A través d'aquesta activitat es treballa l'entorn natural, el treball individual i en equip, els hàbits de treball i autonomia....
Localització: CEE Jeroni de Moragas (AMPANS).
Període: D'octubre a juny (calendari escolar).
Horari: Cada divendres de 10 a 12 h.

 

 

 

Crida voluntariat

 

RECUPERACIÓ DE MOBLES

Tasca: Busquem un voluntari que doni suport al taller de recuperació de mobles aportant el seu coneixement i idees.
Aquesta activitat es porta a terme al servei prelaboral específic per persones amb malaltia mental i és supervisada per un monitor.
Objectius: Millorar les habilitats socials i laborals de les persones que atenem (recuperació d'habilitats, organització de tasques, iniciativa, presa de decisions, autoconfiança, autoestima...)
Localització: Servei Prelaboral. Sta Maria de Comabella (Crta de manresa a santpedor km 4,4)
Període: Anual
Horari: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 10 a 13h (dia a escollir)

 

 

 

Rodones6

 

 

SUPORT EN ACTIVITATS

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola)
Període: calendari escolar, d'octubre a juny
Horari: Dilluns, dimecres o divendres de 15h a 18h.

 

 

35

 

DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o anar junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: Anual
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

33

 

SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Suport a les sortides. Acompanyament dels usuaris a les caminades.
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Centre Ocupacional La Llum
Període: calendari escolar, d'octubre a juny
Horari: Els dijous de 10.15h a 12.45h.

 

 

 

 

148149

 

 

PEDALEM!

Tasca: Si t'interessen els esports :cerquem un voluntari que doni suport a les sortides en bicicleta,que realitzem als camins de l'entorn de Comabella.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de fer esport a l'aire lliure. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns i persones.
Localització: Escola JERONI DE MORAGAS
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: dijous als migdies de 13.30 a 15.30h.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.