• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

Vols fer de voluntari? Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci o esport o en tasques d'administració i gestióde l'entitat. Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

La teva implicació, compromís i solidaritat és imprescindible per aconseguir una societat que té en compte tothom. Fes-te voluntari i viu una autèntica història d'amor

 

 

Rodones627

 

 

FEM ESPORT ADAPTAT!

Tasca: Si t'interessa l'esport, necessitem una persona que faci suport al nostre grup d'esport adaptat, de joves d'entre 16 i 20 anys. La sessió està conduïda pel mestre i necessitem algú amb ganes d'ajudar i d'aportar idees.
Objectius: Realitzar una sessió d'esport adaptada a les necessitats de cada alumne
Localització: Escola Jeroni de Moragas
Període: novembre-maig
Horari: Els dimecres al matí de 10 a 12 h.

 

 

Rodones61 

ANEM A L'HORT! ACOMPANYA'NS!

Tasca: El voluntari donarà suport a l'activitat d'hort amb els alumnes de 16 a 18 anys de l'escola o bé a l'activitat d'hort del Prelaboral, servei per a persones amb malaltia mental, supervisat per un monitor. 
Objectius: Una de les activitats programades com a escola verda és la cura de l'hort que tenim a l'escola . A través d'aquesta activitat es treballa l'entorn natural, el treball individual i en equip, els hàbits de treball i autonomia....
Localització: CEE Jeroni de Moragas (AMPANS) / Servei Prelaboral (Comabella, Santpedor)
Període: D'octubre a juny (calendari escolar).
Horari: Cada divendres de 10 a 12 h / dilluns i dijous de 9.45 a 12.45h (dia a escollir)

 

 

  

35

 

DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o anar junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: Anual
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

  

148149

 

 

PEDALEM!

Tasca: Si t'interessen els esports :cerquem un voluntari que doni suport a les sortides en bicicleta,que realitzem als camins de l'entorn de Comabella.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de fer esport a l'aire lliure. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns i persones.
Localització: Escola JERONI DE MORAGAS
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: dijous als migdies de 13.30 a 15.30h.

 

 

 

Rodones634

 

 

ACTIVITAT d'HIDROTERÀPIA
Tasca: Si t'interessen els esports adaptats: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'hidroteràpia. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'una fisioterapeuta.
Objectius: L'activitat aquàtica ofereix als usuaris amb diferents tipus de discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'aigua. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS 
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: Dimarts de 10 a 13h 

 

 

 

Rodones627

 

 

TARDES D'OCI I LLEURE
Tasca: Comparteix amb infants i joves les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres joves i adolescents d'interaccionar amb altres persones i altres entorns.
Localització: Llars la caseta.
Període: Anual.
Horari: Tarda a escollir de dilluns a divendres de 18 a 20h.

 

 

 

Rodones632

 

 

FEM ESPORT!
Tasca: Si t'interessen els esports: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'esports al pavelló municipal el Congost de Manresa . Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'un especialista de l'esport .
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'esport. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: Dimecres de 10 a 13h.

 

 

Rodones610 copia

 

 

SUPORT A PERSONES ENVELLIDES
Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats d'oci, esport o sortides puntuals amb persones de la tercera edat.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Llars Mion.
Període: Anual.
Horari: Matí a escollir de dilluns a divendres de 10 a 13h.

 

 

Rodones619

 

 

TEMPS D'OCI!
Tasca:
Si t'interessen els esports, els jocs de taula, els jocs tradicionals, les manualitats, passejar, la música, fer malabars, màgia, xerrar, escoltar... cerquem un voluntari que doni suport a les estones de lleure! Aquesta activitat es realitzarà amb el suport dels monitors de pati de l'escola.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris poder escollir vàries activitats en la seva estona de lleure en funció dels seus gustos i interessos. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres persones.
Localització: Escola Jeroni de Moragas 
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: de dilluns a divendres (a escollir un dia) de 13.30 a 15.30h

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.