• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

 Vols fer de voluntari? Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Rodones620 - web

DÓNA'NS UN COP DE MÀ. FESTA DE LA VEREMA 

Tasca: El voluntari donarà suport a petites tasques que siguin necessàries durant la festa.
Objectius : El proper 30 de setembre tenim la Festa de la Verema a la Finca d'Urpina. Apunta't de voluntari i col·labora amb les activitats programades.
Si ens vols ajudar amb les activitats és una oportunitat per poder col·laborar amb l'entitat, i el teu suport ens facilitarà que les activitats programades de la festa es desenvolupin amb més qualitat.
Localització: Finca Urpina.
Període: Dissabte 30 de Setembre.
Horari: De 8 a 13h o de 13 a 18h.

 

 

Rodones61 

ANEM A L'HORT! ACOMPANYA'NS!

Tasca: El voluntari donarà suport a l'activitat d'hort amb els alumnes de 16 a 18 anys de l'escola. Un divendres de cada mes, dins del mateix horari, també el convidarem a participar de l'activitat compartida d'hort amb la llar d'infants "Els Gallartes" de Santpedor.
Objectius: Una de les activitats programades com a escola verda és la cura de l'hort que tenim a l'escola . A través d'aquesta activitat es treballa l'entorn natural, el treball individual i en equip, els hàbits de treball i autonomia....
Localització: CEE Jeroni de Moragas (AMPANS).
Període: D'octubre a juny (calendari escolar).
Horari: Cada divendres de 10 a 12 h.

 

 

Crida voluntariat

 

COMUNITAT. SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat durant els mesos d'estiu en l'acompanyament dels usuaris a les sortides i també donaran suport i dinamitzaran d'altres activitats i tallers que puguin sorgir com a part del Planning d'activitats setmanal d'estiu.
Objectius: En el marc del Planning de les activitats setmanals, la residència organitza sortides a la comunitat. Es tracta d'una activitat que persegueix l'objectiu de millorar o mantenir l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. De la mateixa manera, aquestes sortides son una oportunitat d'interacció dels residents amb d'altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Els mesos d'estiu (Juny, Juliol i Agost).
Horari: De dilluns a divendres, opció de matí de 10 a 13h o de tarda de 15 a 18h (a triar el dia i horari preferible pel volutari/a)

 

 

Crida voluntariat

 

RECUPERACIÓ DE MOBLES

Tasca: Busquem un voluntari que doni suport al taller de recuperació de mobles aportant el seu coneixement i idees.
Aquesta activitat es porta a terme al servei prelaboral específic per persones amb malaltia mental i és supervisada per un monitor.
Objectius: Millorar les habilitats socials i laborals de les persones que atenem (recuperació d'habilitats, organització de tasques, iniciativa, presa de decisions, autoconfiança, autoestima...)
Localització: Servei Prelaboral. Sta Maria de Comabella (Crta de manresa a santpedor km 4,4)
Període: Anual
Horari: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 10 a 13h (dia a escollir)

 

 

 

Rodones6

 

 

SUPORT EN ACTIVITATS

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola)
Període: a partir del febrer.
Horari: Dilluns, dimecres o divendres de 15h a 18h.

 

 

35

 

DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o anar junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: a partir del febrer.
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

33

 

SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Suport a les sortides. Acompanyament dels usuaris a les caminades.
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Centre Ocupacional La Llum
Període: a partir del febrer.
Horari: Els dijous de 10.15h a 12.45h.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.