• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

Vols fer de voluntari? Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci o esport o en tasques d'administració i gestióde l'entitat. Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a voluntariat@ampans.cat 

La teva implicació, compromís i solidaritat és imprescindible per aconseguir una societat que té en compte tothom. Fes-te voluntari i viu una autèntica història d'amor

 

LES CRIDES DE VOLUNTARIAT QUEDEN DESACTIVADES TEMPORALMENT

Per tal de garantir la seguretat dels nostres voluntaris, persones usuàries i professionals, les accions de voluntariat queden desactivades temporalment.

Rodones634

DESACTIVADA
MULLA'T

Tasca: T'agrada l'aigua? Comparteix amb nosaltres una estona a la piscina! cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat de piscina d'estiu. Aquesta activitat es realitzarà amb l'acompanyament d'un monitor.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Centre Ocupacional Sant Joan.
Període: Juliol i Setembre 2019 (exempt l'Agost).
Horari: A escollir matí de dilluns o divendres de 10-13h.


 

33DESACTIVADA
CAMINEM?

Tasca: segur que la teva ajuda ens va genial per les caminades! Acompanyament dels usuaris a les caminades. Descobrim l'entorn de Comabella!
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: CO La Llum
Període: Juliol i Setembre 2019 (exempt l'Agost).
Horari: dimecres al matí de 10-13h.

 

 

Voluntariat-escola-estiu

DESACTIVADA 
SUPORT A L'ESCOLA D'ESTIU

Tasca: Si t'interessa fer voluntariat en un casal d'estiu, cerquem un voluntari que doni suport a les activitats que els diferents grups del casal realitzen, tot coneixent l'entitat i l'escola. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió del coordinador de l'escola d'estiu.
Objectius: L'activitat de casal d'estiu ofereix als usuaris amb diferents tipus de discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials la possibilitat de gaudir i realizar activitats d'oci infantili i juvenil molt pròpies de l'època d'estiu, (piscina, tallers, excursions, jocs, esports... etc.). Dins la educació no formal es busca millorar l'autonomia, el benestar, les relacions interpersonals i l'interacció amb l'entorn d'una forma divertida i lúdica.
Localització: Escola Jeroni de Moragas.
Període: Durant un mes a l'estiu. Del dimarts 25 de juny al divendres 19 de juliol del 2019.
Horari: De dilluns a Divendres de 9:30 a 17:30 (però també es pot fer voluntariat en horari de matí fins les 14:30).

 

 

14

DESACTIVADA  
ANEM A FER UN TOMB!

Tasca: Segur que la teva ajuda ens va genial per fer les passejades amb cadira que volem fer! Acompanyament de dos usuaris de la tercera edat que tenen ganes de seguir descobrint el barri de la Mión i les seves rodalies, però necessitem mans per empènyer les cadires!
Objectius: Oferir a les persones amb mobilitat reduïda la possibilitat de realitzar passaigs i sortides . Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Llars Mión
Període: Anual
Horari: a escollir entre dilluns, dimarts i dijous de 12 a 13h.

 

 

28-29

DESACTIVADA 
ESTIMULACIÓ COGNITIVA


Tasca: Comparteix amb nosaltres les activitats d'estimulació cognitiva que proposem. Dóna suport i acompanyament en activitats d'atenció i memòria amb persones de la tercera edat.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Llars Mion.
Període: Anual.
Horari: dimecres de 11.30 a 13.30h.

 

 

12-132

 

DESACTIVADA  
PSICOMOTRICITAT!


Tasca: Si t'interessen els esports suaus :cerquem un voluntari que doni suport a les sortides per a l'activitat de psicomotricitat,que realitzem al centre cívic del barri de la Mión.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de fer esport suau. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns i persones.
Localització: Llar la Mión.
Període: Anual.
Horari: Els divendres al matí de 11h a 12.30h.

 

33

 

DESACTIVADA 
CAMINEM?


Tasca: segur que la teva ajuda ens va genial per les caminades! Acompanyament dels usuaris a les caminades. Descobrim l'entorn de Comabella!
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: CO La Llum
Període: d'Octubre a Juny ( calendari escolar).
Horari: dimecres tarda o dijous tarda de les 15:30h a les 16:30h.

 

 

12-132

 

DESACTIVADA 
FEM ESPORT!

Tasca: Ets jove! Tens ganes de passar una bona estona fent esport i donant un cop de mà a joves d'Ampans. Aquesta és la teva oportunitat! Segur que t'ho passes genial!
Objectius: Millorar i reforçar el manteniment físic de les persones usuàries.
Localització: CO La Llum
Període: d'Octubre a Juny ( calendari escolar).
Horari: de 10 a 13h des de Comabella o de 10.30 a 12h directament al complex esportiu del Congost (Manresa).

 

 

Rodones626

 

DESACTIVADA
COMPARTIM AMB LA MÚSICA

Tasca: Suport i acompanyament dels usuaris a l'activitat de Música compartida amb la Residència d'avis de Navàs
Objectius: Activitat compartida entre persones grans amb discapacitat intel.lectual d'Ampans amb els avis de la residència, on a través de la música es comparteixen records, somriures i molts bons moments!Aquestes sortides faciliten l'oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat a través del taller de música.
Localització: CO La Llum
Període: tot el curs escolar.
Horari: Dilluns al matí de 10 a 13h (si ets de navàs a la residència de 11.30 a 12.30 aprox.) 

 

 

Crida voluntariat

 

 DESACTIVADA 

RESTAURACIÓ DE MOBLES. Suport a l'activitat.

Tasca: Busquem un voluntari que doni suport al taller de recuperació de mobles aportant el seu coneixement i idees. Aquesta activitat es porta a terme al servei prelaboral específic per persones amb malaltia mental i és supervisada per un monitor.
Objectius: Millorar les habilitats socials i laborals de les persones que atenem (recuperació d'habilitats, organització de tasques, iniciativa, presa de decisions, autoconfiança, autoestima...)
Localització: Servei Prelaboral. Sta Maria de Comabella (crta de manresa a santpedor km 4,4)
Període: Anual
Horari: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 10 a 13h (dia a escollir)

 

 

Voluntariat-extraordinaris

 

DESACTIVADA  
EXTRAORDINARIS: PROGRAMA DE MENTORIA

Tasca: Busquem persones de més de 25 anys, que facin de mentors i que vulguin acompanyar a un jove que vol adquirir competències per assolir els seus reptes formatius, laborals, socials i emocionals.
Objectius: Oferir orientació, suport i acompanyament a joves amb risc d'exclusió social, ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de la vida.
Localització: Centre Noves Oportunitats d'AMPANS
Període: Calendari escolar
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal.

 

 

Voluntariat-suport

 

DESACTIVADA  
SUPORT EN ACTIVITATS

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interactuar amb altres persones.
Localització: Llar Sant Joan
Període: Anual
Horari: A escollir matí o tarda un dia a la setmana de dilluns a diumenge.

 

 

 Rodones616

DESACTIVADA  
PINTA I PERSONALITZA UNA HABITACIÓ!

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats creatives i artístiques.
Objectius: Els voluntaris personalitzaran una de les habitacions de la residència, mitjançant la pintura creativa. T'animes a aportar les teves habilitats artístiques? La realització d'aquesta activitat és una oportunitat per crear espais més personalitzats als nostres residents.
Localització: Residència Julio Payás (Comabella, Santpedor)
Període: A escollir i pactar amb el voluntari.
Horari: A pactar amb el voluntari

 

 

Rodones627

 

DESACTIVADA  
FEM ESPORT ADAPTAT!

Tasca: Si t'interessa l'esport, necessitem una persona que faci suport al nostre grup d'esport adaptat, de joves d'entre 16 i 20 anys. La sessió està conduïda pel mestre i necessitem algú amb ganes d'ajudar i d'aportar idees.
Objectius: Realitzar una sessió d'esport adaptada a les necessitats de cada alumne
Localització: Escola Jeroni de Moragas
Període: novembre-maig
Horari: Els dimecres al matí de 10 a 12 h.

 

 

35

 

DESACTIVADA  
DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o anar junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: Anual
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

148149

 

DESACTIVADA  
PEDALEM!

Tasca: Si t'interessen els esports :cerquem un voluntari que doni suport a les sortides en bicicleta,que realitzem als camins de l'entorn de Comabella.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de fer esport a l'aire lliure. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns i persones.
Localització: Escola JERONI DE MORAGAS
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: dijous als migdies de 13.30 a 15.30h.

 

 

Rodones634

 

DESACTIVADA  
HIDROTERÀPIA

Tasca: Si t'interessen els esports adaptats: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'hidroteràpia. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'un monitor especialitzat.
Objectius: L'activitat aquàtica ofereix als usuaris amb diferents tipus de discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'aigua. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: CO La Llum
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: A escollir dilluns o dimecres matí de 10 a 13h.

 

Rodones627

 

DESACTIVADA  

TARDES D'OCI I LLEURE

Tasca: Comparteix amb infants i joves les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres joves i adolescents d'interaccionar amb altres persones i altres entorns.
Localització: Llars la caseta.
Període: Anual.
Horari: Tarda a escollir de dilluns a divendres de 18 a 20h.

 

 

Rodones632

 

DESACTIVADA  
ANEM A FER ESPORT

Tasca: Si t'interessen els esports: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'esports al pavelló municipal el Congost de Manresa . Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'un especialista de l'esport .
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'esport. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: Dimecres de 10 a 13h.

 

Rodones619

 

DESACTIVADA  
TEMPS D'OCI!

Tasca: Si t'interessen els esports, els jocs de taula, els jocs tradicionals, les manualitats, passejar, la música, fer malabars, màgia, xerrar, escoltar... cerquem un voluntari que doni suport a les estones de lleure! Aquesta activitat es realitzarà amb el suport dels monitors de pati de l'escola.
Objectius: L'activitat ofereix als usuaris poder escollir vàries activitats en la seva estona de lleure en funció dels seus gustos i interessos. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres persones.
Localització: Escola Jeroni de Moragas 
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: de dilluns a divendres (a escollir un dia) de 13.30 a 15.30h

 

Els voluntaris personalitzaran una de les habitacions de la residència, mitjançant la pintura creativa. T’animes a aportar les teves habilitats artístiques? La realització d’aquesta activitat és una oportunitat  per crear espais més personalitzats als nostres residents.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.