• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

 Vols fer de voluntari? Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Rodones634

 

SUPORT A L'ACTIVITAT d'HIDROTERÀPIA
Tasca
: Si t'interessen els esports adaptats: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'hidroteràpia. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'una fisioterapeuta.
Objectius: L'activitat aquàtica ofereix als usuaris amb diferents tipus de discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'aigua. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: Dimarts de 10 a 13h.

 

 

Rodones6

 

 

SUPORT EN ACTIVITATS

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola)
Període: a partir del febrer.
Horari: Dilluns, dimecres o divendres de 15h a 18h.

 

 

 

35

 

DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o aneu junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: a partir del febrer.
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

33

 

SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Suport a les sortides. Acompanyament dels usuaris a les caminades.
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Centre Ocupacional La Llum
Període: a partir del febrer.
Horari: Els dijous de 10.15h a 12.45h.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.