• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Crides de voluntariat

app22

 Vols fer de voluntari? Apunta't a les crides a través de l'App Voluntariat AMPANS o envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Crida voluntariat

 

COMUNITAT. SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat durant els mesos d'estiu en l'acompanyament dels usuaris a les sortides i també donaran suport i dinamitzaran d'altres activitats i tallers que puguin sorgir com a part del Planning d'activitats setmanal d'estiu.
Objectius: En el marc del Planning de les activitats setmanals, la residència organitza sortides a la comunitat. Es tracta d'una activitat que persegueix l'objectiu de millorar o mantenir l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. De la mateixa manera, aquestes sortides son una oportunitat d'interacció dels residents amb d'altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Els mesos d'estiu (Juny, Juliol i Agost).
Horari: De dilluns a divendres, opció de matí de 10 a 13h o de tarda de 15 a 18h (a triar el dia i horari preferible pel volutari/a)

 

 

Crida voluntariat

 

RECUPERACIÓ DE MOBLES

Tasca: Busquem un voluntari que doni suport al taller de recuperació de mobles aportant el seu coneixement i idees.
Aquesta activitat es porta a terme al servei prelaboral específic per persones amb malaltia mental i és supervisada per un monitor.
Objectius: Millorar les habilitats socials i laborals de les persones que atenem (recuperació d'habilitats, organització de tasques, iniciativa, presa de decisions, autoconfiança, autoestima...)
Localització: Servei Prelaboral. Sta Maria de Comabella (Crta de manresa a santpedor km 4,4)
Període: Anual
Horari: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 10 a 13h (dia a escollir)

 

 

 

Rdona voluntariat

 

SUPORT AL CASAL D'ESTIU


Tasca:
Busquem un voluntari que doni suport a les activitats que els diferents grups del casal realitzen, tot coneixent l'entitat i l'escola. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió del coordinador de l'escola d'estiu.
Objectius:
L'escola d'estiu ofereix activitats d'oci infantil i juvenil aprofitant el bon temps: piscina, tallers, excursions, jocs, esports... i també participem en activitats inclusives de lleure juntament amb altres entitats. De forma lúdica i divertida es reforça l'autonomia de les persones, el seu benestar, les relacions interpersonals i la interacció amb l'entorn.
Localització:
Escola Jeroni de Moragas (carretera de Manresa a Santpedor, km 4.4)
Període:
Del 26 de juny al 21 de juliol.
Horari:
De dilluns a Divendres de 9:30 a 17:30h (també hi ha l'opció de fer el voluntariat en horari de matí, fins a les 14:30h).

 

piscina

 

SUPORT A L'ACTIVITAT d'HIDROTERÀPIA


Tasca
: Si t'interessen els esports adaptats: cerquem un voluntari que doni suport a l'activitat d'hidroteràpia. Aquesta activitat es realitzarà sota supervisió d'una fisioterapeuta.
Objectius: L'activitat aquàtica ofereix als usuaris amb diferents tipus de discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials la possibilitat de gaudir i beneficiar-se de les propietats terapèutiques de l'aigua. Aquesta activitat representa una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis a la comunitat.
Localització: Residència JULIO PAYÀS.
Període: Anual, l'activitat es realitzarà seguint el calendari escolar.
Horari: Dimarts de 10 a 13h.

 

 

Rodones6

 

 

SUPORT EN ACTIVITATS

Tasca: Comparteix amb nosaltres les teves habilitats o aficions. Dóna suport i acompanyament en activitats artístiques, d'oci, esport o sortides puntuals.
Objectius: Els voluntaris reforçaran la realització d'aquesta activitat i és una oportunitat per als nostres residents d'interaccionar amb altres persones.
Localització: Finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola)
Període: a partir del febrer.
Horari: Dilluns, dimecres o divendres de 15h a 18h.

 

 

35

 

DELEGAT TUTELAR

Tasca: Estableix una relació solidària amb una persona tutelada, visita-la, convida-la a passar un dia amb la teva família o anar junts al cinema. Acompanyant-la i donant-li suport promouràs la inclusió social i viuràs una història d'amor única.
Objectius: Comparteix el teu temps amb persones que et necessiten.
Localització: Fundació Tutelar
Període: a partir del febrer.
Horari: Una trobada setmanal o quinzenal

 

 

 

33

 

SUPORT A LES SORTIDES

Tasca: Suport a les sortides. Acompanyament dels usuaris a les caminades.
Objectius: Millorar l'autonomia en el desplaçament i reforçar el manteniment físic. Aquestes sortides també són una oportunitat d'interacció dels usuaris amb altres entorns, persones i serveis de la comunitat.
Localització: Centre Ocupacional La Llum
Període: a partir del febrer.
Horari: Els dijous de 10.15h a 12.45h.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.