• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

30.10.2019

5 joves amb formació superior s'incorporen a l'equip d'AMPANS a través del programa de Garantia Juvenil

Garantia-Juvenil

AMPANS ha contractat aquest octubre del 2019 un total de 5 joves dins el “Programa de Contractació en Pràctiques de Joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya “. L'objectiu d’aquest programa és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91.89%, és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i inserir al món laboral joves formats que no estudien ni treballen.

Per poder accedir al programa els joves han d'haver finalitzat estudis superiors, tenir menys de 30 anys i estar inscrits a l'atur i a Garantia Juvenil. El programa subvenciona la contractació en pràctiques de 3 joves a Fundació AMPANS i 2 a la UTE AMPANS-INTERMEDIA, durant 6 mesos en diferents llocs de treball de l’entitat.

Entre els joves d'aquesta fornada hi trobem un tècnic de inserció laboral, una tècnica de RRHH, dos tècnics administratius i un tècnic d'orientació i inserció al Centre de Noves Oportunitats per a joves.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.