• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.10.2019

Dues persones usuàries d’AMPANS han participat en un programa de BBVA per formar-se en administració

pràctiques BBVA

La Nira Sunder i la Caren Fernandez han tingut l'oportunitat de participar en un programa del BBVA per formar-se en administració. Les dues tenien interès per tasques d'administració i informàtica, i se'ls va oferir aquesta oportunitat, amb la col·laboració de BBVA. Han pogut viure l'experiència d'estar 3 mesos en una oficina bancària, una a la Sagrada Família i l'altra a la plaça Bages de Manresa.

Durant el període de pràctiques, que va acabar a finals de setembre, no només han pogut conèixer el dia a dia a l'oficina sinó que BBVA els ha facilitat viure diferents experiències relacionades amb el sector.

Aquest tipus d'iniciativa permet adquirir diferents capacitats a les persones que hi participen i millorar les seves habilitats socials per a la seva integració en equips de treball i dotar-los de major autonomia.

L'experiència formativa ha acabat amb un esmorzar per acomiadar les dues joves, amb la presència del director de Talent i Cultura de BBVA Catalunya, Miquel Àngel Carrasco, el Director Centre Banca Clients Manresa, Carles Caballero, els dos directors de les oficines on s'han fet les pràctiques, Frederic Ayala i Ricard Alegre, i el president d'AMPANS, Sebastià Catllà.

Aquesta és la segona edició en què col·laboren AMPANS i BBVA per ajudar a la normalització i la plena inclusió als entorns comunitaris, i l'objectiu és que pugui arribar a més persones.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.