• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.07.2019

L’Art de viure crea les cartes per a la terrassa de l'Ítaca

CARTES ÍTACA II 2

Es tracta d'una obra feta sobre fusta i pintada amb pintura acrílica; cada carta disposa de tres peces i la suma de les cartes conforma l'obra

Els artistes del Centre Ocupacional l'Art de Viure, a les Bases de Manresa, han dissenyat i creat les cartes de la terrassa de l'Ítaca, al pati del Kursaal de Manresa. L'equip ha creat una il·lustració sobre fusta i l'ha pintat amb pintura acrílica i vernís; les cartes estan formades per tres peces de fusta i totes les peces conformen l'obra en el seu conjunt.

Altres entitats locals també han fet encàrrecs artístics al taller de l'Art de viure, que ocupa les instal·lacions d'una antiga nau industrial ubicada al carrer Bernat Cabrera de Manresa i que vam inaugurar el passat mes de maig. Hi participen persones amb discapacitat intel·lectual que mostren interès o habilitats creatives que el taller els ajuda a canalitzar i desenvolupar.

La inauguració d'aquest espai forma part del nou model ocupacional impulsat per AMPANS, que pretén acostar els centres ocupacionals als municipis i dotar-los de personalitat pròpia, per facilitar els vincles de les persones usuàries amb els veïns i el seu paper participatiu i actiu en el propi municipi on viuen. Aquest centre, dedicat a l'expressió artística, també compta amb una galeria d'art on s'hi poden veure exposades les obres de les persones usuàries que participen al taller de L'art de viure.

 LART DE VIURE - CARTES ÍTACA

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.