• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

15.05.2019

Membres de 24 entitats de Treball amb Suport que integren ACTAS es reuneixen a AMPANS, en la jornada anual de l’associació

Jornada ACTAS

La jornada va comptar amb la participació del director general de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa

AMPANS, com a membre de l'Associació Catalana de Treball Amb Suport (ACTAS), ha acollit a Urpina la seva Jornada anual, que ha comptat amb la participació d'una setantena de persones de 24 entitats membre. La jornada d'enguany, que ha portat per títol "Entre tots i totes definim el Servei de Treball amb Suport", ha comptat amb la participació del director general de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, Josep Vidal.

La metodologia de Treball amb Suport és un model d'integració laboral que facilita la incorporació de col·lectius amb alguna discapacitat a les empreses ordinàries a través d'un conjunt d'estratègies i procediments de suport, ajustats als treballadors i amb suport a la persona i a l'empresa. La Jornada, que se celebra des de fa tres anys, pretén ser un espai d'intercanvi per compartir experiències i bones pràctiques entorn de la metodologia de Treball amb Suport. Està dirigida als equips d'inserció de les entitats; persones preparadores laborals, prospectores, coordinadores i gestores.

La ponència central va anar a càrrec de Montse Tarridas, membre de l'Associació LADD, que va parlar d'"El Treball amb Suport com a metodologia per aconseguir una societat més inclusiva i justa". Tot seguit es van organitzar grups de treball per consensuar i avançar en la construcció del nou model de servei d'inserció laboral. El dinar va anar a càrrec del restaurant Canonge, i el van servir els joves del programa 'Jove, viu una experiència singular', que s'estan formant en hosteleria i restauració. La presidenta d'ACTAS, Montse Cardona, va cloure una jornada amb èxit d'assistència i participació.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.