• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

14.05.2019

Avinent, un nou client per a la secció de neteja del Centre Especial de Treball

Avinent

AMPANS i AVINENT Science and Technology han signat un contracte per a la neteja integral de l'àrea mèdica d'Avinent i l'àrea industrial de Vilardell Purtí. La secció de neteja d'AMPANS vetllarà a partir d'ara pel bon estat de les instal·lacions contribuint a la millora dels equipaments. En concret el personal d'AMPANS es cuidarà de la neteja de despatxos, menjadors, banys, vestuaris i àrees comunes tant de l'àrea mèdica d'Avinent com de l'àrea industrial de Vilardell Purtí.

L'objectiu d'aquesta secció laboral d'AMPANS és la neteja i el manteniment de grans empreses, així com la neteja tècnica especialitzada, l'assessorament tècnic o intervencions de manteniment puntuals. Fa 25 anys que aquesta secció d'AMPANS es va posar en funcionament; va començar donant servei als centres propis d'AMPANS i es va professionalitzar a partir de l'any 1996 amb el primer servei de neteja extern. Actualment treballa per empreses del territori com Oliva Torras, Denso, Rossignol, Endesa o Ratera, entre d'altres, i compta amb una plantilla de prop de 100 professionals.

El servei de neteja d'AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual o física, persones amb malaltia mental i persones de col·lectius vulnerables que requereixen un treball amb suport.

És una bona notícia pel CET d'AMPANS, que com la resta de Centres Especials de Treball es manifesten des de fa setmanes per la greu situació que viuen arran de la crisi originada per la puja del SMI, sense un aprovisionament per part de les administracions.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.