• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.05.2019

L’escola Jeroni de Moragas d’AMPANS acull 500 alumnes d’escoles de la comarca per celebrar la Macrofesta

Macrofesta

L'Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas ha celebrat, un any més, la Macrofesta, una jornada anual que ha reunit a 11 escoles del Bages que mantenen una vinculació amb l'escola d'AMPANS.

L'entorn de l'EEE Jeroni de Moragas ha acollit més de 500 alumnes d'infantil i primària per compartir una jornada lúdica. S'han organitzat activitats segons l'edat dels alumnes, des de jocs organitzats pels alumnes de l'EEE Jeroni de Moragas, passant per activitats esportives adaptades i jocs del CAE o una activitat d'animació infantil a càrrec de Jaume Ibars.

Hi han participat les següents escoles: Llar infants Els Gallarets, Llar infants El Petit Príncep, FEDAC Sant Vicenç, Escola Ametllers, Escola Oms i de Prat, Escola Collbaix, FEDAC Monistrol, Escola Ítaca, Escola La Serreta, Escola Llissach i Escola Barnola.

1 Comentaris

ZKhR004puX 22.09.2019

zsL5cOEXE

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.