• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.04.2019

Aigües de Manresa fomentarà la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual en col·laboració amb AMPANS

CONVENI AIGÜES DE MANRESA 3

Les dues entitats han signat un conveni marc de col·laboració per impulsar junts projectes de col·laboració que fomentin la inclusió sociolaboral

L'empresa municipal Aigües de Manresa S.A. i AMPANS han acordat un conveni de col·laboració que obre un marc de cooperació activa per contribuir a la inclusió sociolaboral de les persones amb disCapacitat Intel·lectual. La col·laboració d'Aigües de Manresa amb AMPANS es basarà en dues matèries ja definides: la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual per part d'Aigües de Manresa S.A. i la contractació de serveis especialitzats del seu Centre Especial de Treball. Ambdues entitats consideren l'ocasió com a una oportunitat d'enriquiment mutu.

La signatura del conveni ha anat a càrrec d'Antoni Ventura, Gerent d'Aigües de Manresa, i de Toni Espinal, director general d'AMPANS. Precisament, des d'AMPANS, Toni Espinal ha manifestat la seva satisfacció "per les possibilitats que obra una empresa valuosa i referent a Catalunya que vol incorporar persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat". Per la seva banda, Antoni Ventura posa de relleu la necessitat que les empreses del territori s'impliquin en la inserció laboral de les persones amb necessitats de suport i està satisfet de "la col·laboració que permet que Aigües de Manresa vagi un pas més enllà en el compromís d'incorporació i integració".

Membres de les dues entitats han format una comissió de seguiment, encarregada de desplegar noves propostes per materialitzar col·laboracions en projectes comuns, que ajudin a consolidar els seus objectius socials i fundacionals, i també preveu col·laboracions a nivell institucional.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.