• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

04.04.2019

Un centenar de persones d’AMPANS assisteixen a la preestrena de l’espectacle Oops!

TEATRE MÒBIL 1

La companyia Teatre Mòbil ha fet una funció solidària al Centru de Cabrianes amb la preestrena de l'espectacle que presentaran aquest cap de setmana a la Mostra d'Igualada

La companyia Teatre Mòbil ha convidat la gent de l'entitat a la preestrena de l'espectacle Oops! que presentaran aquest cap de setmana a la Mostra d'Igualada. La funció solidària s'ha fet al Centru de Cabrianes i ha comptat amb la participació d'un centenar de persones de diversos centres i serveis d'AMPANS.

És el 18è espectacle de Teatre Mòbil, amb 35 anys de trajectòria. Amb l'espectacle Oops!, Atilà Puig i Jordi Girabal, els dos integrants de la companyia bagenca, s'han posat com a repte no parlar però no hi falten les onomatopeies, la música i els elements visuals. Un espectacle meravellós que les persones d'AMPANS han gaudit al màxim i molt recomanable per la sensibilitat i qualitat artística que desprenen dos grans actors. Aquest cap de setmana el podreu veure a la Mostra d'Igualada.

No és la primera vegada que la companyia té un gest amb AMPANS, ja van actuar solidàriament en altres ocasions i fa un any van acceptar la invitació de ser entrevistats per les persones usuàries que fan el butlletí informatiu AMPANS news. Podeu veure l'entrevista aquí 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.