• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.03.2019

Expliquem el desplegament d’escola inclusiva i com afectarà les escoles d’educació especial

entrevista alba cortina 

La directora de l'escola Jeroni de Moragas ho ha explicat en una entrevista a La Veu dels Valents

El decret d'escola inclusiva que es va aprovar fa un parell d'anys pretén transformar progressivament el model educatiu. El canvi suposarà que l'alumnat amb discapacitat moderada sigui escolaritzat a l'escola ordinària, i les escoles d'educació especial se centraran en alumnes amb més necessitats de suport i duran a terme tasques d'assessorament i formació als professionals de les escoles ordinàries.

L'Escola Jeroni de Moragas d'AMPANS ja ha començat a implantar el decret, ho ha explicat la directora de l'Escola Jeroni de Moragas en una entrevista a La Veu dels Valents, d'Ona Bages. La podeu escoltar aquí: https://www.ivoox.com/veu-dels-valents-22-03-2018-audios-mp3_rf_33612597_1.html 

La Veu dels Valents és un espai radiofònic setmanal conduït pels alumnes de l'Escola Jeroni de Moragas d'AMPANS i que s'emet els divendres al matí per Ona Bages, dins el magazín diari 'La Central'. El programa es pot escoltar a través de sis emissores del Bages, el Moianès i el Solsonès i també a través d'Internet.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.