• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

20.03.2019

Estrenem canal informatiu de WhatsApp per difondre les últimes notícies d’AMPANS

Canal-Whatsapp-Ampans

Hem estrenat un canal informatiu de WhatsApp per difondre les notícies més importants d'AMPANS directament al mòbil de les persones interessades. El canal està obert a famílies, usuaris, treballadors i persones externes que vulguin estar al dia de la tasca d'AMPANS. Cada divendres es farà un enviament amb un recull de notícies destacades i, en casos d'emergència, s'utilitzarà el canal per enviar avisos extres.

Per donar-se d'alta, cal guardar el número 689 354 363 a l'agenda de contactes, i seguidament enviar un whatsapp indicant nom i cognoms. Amb un màxim de 72 hores es rebrà la confirmació d'alta, i caldrà acceptar la política de privacitat per finalitzar el procés.

El contacte de cada membre del canal serà privat, només és visible per AMPANS. No es rebran missatges d'altres membres, ni tampoc se'n podran enviar.

Per conèixer més detalls del canal o consultar les preguntes freqüents: https://www.ampans.org/instruccions-whatsapp

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.