• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

19.03.2019

Hem posat en marxa inMens, una plataforma de coneixement i serveis sobre alteracions de la conducta en joves i adolescents, en col·laboració amb Amalgama7

inMens2

Les dues entitats aporten l'experiència dels seus equips professionals en el treball amb joves amb Trastorns de la Conducta

La plataforma inMens, creada per AMPANS i Amalgama7, consisteix en un espai web que ofereix continguts i informació rigorosa i de valor sobre l'abordatge i tractament dels TC, adaptats als diferents targets als que es dirigeix.

La web exposa metodologies, iniciatives, bones pràctiques i reflexions a través d'articles propis, referències a publicacions, investigacions o entrevistes a professionals. L'objectiu d'aquest contingut és ajudar a conèixer com abordar els trastorns del comportament de joves i adolescents des de diferents perspectives, ja que moltes vegades les famílies i els joves no saben com encarar la situació. És des d'aquesta perspectiva, i amb la voluntat de contribuir a difondre coneixement de valor entorn d'aquesta problemàtica, que es crea aquest espai de coneixement i servei.

El projecte neix de l'observació, per part dels professionals d'AMPANS, d'un nombre important de nois i noies que mostren problemes de comportament a casa i a l'escola. Són problemes que poden ser temporals i venir provocats per una situació que els envolta o poden formar part d'un hàbit continuat i persistent. En aquest cas, es pot estar parlant d'un Trastorn de la Conducta (TC), pel qual serà necessari fer una valoració i, en funció del diagnòstic, un tractament multidisciplinari que millori l'adaptació a l'entorn i el seu desenvolupament.

El pròxim objectiu del projecte és oferir un servei de valoració, orientació, acompanyament i formació a joves, famílies i professionals en format online, mitjançant la web, o bé a través d'un servei presencial.

Les persones interessades es poden donar d'alta, per rebre un butlletí mensual que recollirà les novetats publicades a la web.

2 Comentaris

Laia Salat i Foix 22.10.2019

Bon dia,
Sóc la Laia Salat, psicòloga a la Fundació Adana.
Estem organitzant una Jornada d'actualització sobre TDAH i les seves conseqüencies amb el Dr. Russell Barkley per aquest proper mes de desembre.
Pensem que serà una jornada de gran interès i m'agadaria poder-vos-la comentar amb més detall i saber si ens podrieu donar un cop de mà amb la difusió de la mateixa...
Com que no he trobat altra via de contacte, ho he fet per aquest mitjà
Molttissimes gràcies,
Laia

AMPANS 22.10.2019

Hola Laia,
les persones d'AMPANS referents en aquest tema es posaran en contacte amb tu. Gràcies

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.