• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

19.03.2019

Hem posat en marxa inMens, una plataforma de coneixement i serveis sobre alteracions de la conducta en joves i adolescents, en col·laboració amb Amalgama7

inMens2

Les dues entitats aporten l'experiència dels seus equips professionals en el treball amb joves amb Trastorns de la Conducta

La plataforma inMens, creada per AMPANS i Amalgama7, consisteix en un espai web que ofereix continguts i informació rigorosa i de valor sobre l'abordatge i tractament dels TC, adaptats als diferents targets als que es dirigeix.

La web exposa metodologies, iniciatives, bones pràctiques i reflexions a través d'articles propis, referències a publicacions, investigacions o entrevistes a professionals. L'objectiu d'aquest contingut és ajudar a conèixer com abordar els trastorns del comportament de joves i adolescents des de diferents perspectives, ja que moltes vegades les famílies i els joves no saben com encarar la situació. És des d'aquesta perspectiva, i amb la voluntat de contribuir a difondre coneixement de valor entorn d'aquesta problemàtica, que es crea aquest espai de coneixement i servei.

El projecte neix de l'observació, per part dels professionals d'AMPANS, d'un nombre important de nois i noies que mostren problemes de comportament a casa i a l'escola. Són problemes que poden ser temporals i venir provocats per una situació que els envolta o poden formar part d'un hàbit continuat i persistent. En aquest cas, es pot estar parlant d'un Trastorn de la Conducta (TC), pel qual serà necessari fer una valoració i, en funció del diagnòstic, un tractament multidisciplinari que millori l'adaptació a l'entorn i el seu desenvolupament.

El pròxim objectiu del projecte és oferir un servei de valoració, orientació, acompanyament i formació a joves, famílies i professionals en format online, mitjançant la web, o bé a través d'un servei presencial.

Les persones interessades es poden donar d'alta, per rebre un butlletí mensual que recollirà les novetats publicades a la web.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.