• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

13.03.2019

La Mútua Intercomarcal escull AMPANS per celebrar-hi la reunió de la Junta Directiva

Mútua Intercomarcal - AMPANS

Amb aquest gest, vol fer visible el suport a aquesta entitat que dóna atenció a més de dues mil persones, i al conjunt del sector de la discapacitat per la manca de finançament que pateix i l'impacte de la puja del Salari Mínim als Centres Especials de Treball

Mútua Intercomarcal ha celebrat aquest dimarts la Junta Directiva a les instal·lacions de la fundació AMPANS per mostrar el seu suport a la tasca d'aquesta entitat que acompanya més de dues mil persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat en diversos àmbits de vida.

A la reunió de la Junta Directiva de Mútua Intercomarcal s'ha presentat la previsió inicial de tancament de l'exercici 2018 amb dades de creixement de resultats i d'ingressos interanual molt positius. El director de la Mútua, Enric González, també ha presentat la proposta d'objectius per al present 2019.

Un dels valors fonamentals de Mútua Intercomarcal és la solidaritat. "És per això que donar suport a la tasca d'entitats com AMPANS representa un orgull per a tot l'equip mutualista" ha dit el seu president Alexandre Blasi.

I és que des del passat mes de febrer, més de dues-centes persones d'AMPANS es manifesten cada dijous a les mobilitzacions convocades a tot el país per les entitats de la discapacitat, per reclamar solucions urgents a les administracions públiques a causa de la disminució de les tarifes públiques dels serveis residencials i la congelació de serveis des de fa deu anys.

A aquesta situació s'hi suma ara la pujada del Salari Mínim Interprofessional al que han de fer front els Centres Especials de Treball que a tot Catalunya donen feina a més de 9.000 persones que ara es podrien quedar sense el seu lloc de treball, amb tot el retrocés que això significaria per aquestes persones per a qui la feina és un valor fonamental d'inclusió social. Davant d'aquesta situació, moltes entitats ja han anunciat la seva impossibilitat de poder fer front al pagament i corren el perill d'haver de tancar.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.