• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

15.02.2019

5 joves amb formació superior troben feina a AMPANS a través del programa de Garantia Juvenil a Catalunya

ampans

AMPANS ha contractat durant el 2018 un total de 5 joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L'objectiu és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91.89%, és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i inserir al món laboral joves formats que no estudien ni treballen.

Per poder accedir al programa els joves han d'haver finalitzat estudis superiors, tenir menys de 30 anys i estar inscrits a l'atur. El programa de garantia juvenil ha donat una subvenció a AMPANS perquè un total de 5 persones s'incorporin a diferents centres i serveis amb un contracte laboral en pràctiques de 6 mesos de durada, que finalitza el mes d'abril del 2019.
Entre els joves d'aquesta fornada hi trobem un tècnic de prevenció de riscos laborals, una tècnica de comunicació, una tècnica de RRHH i dues tècniques d'orientació i inserció al Centre de Noves Oportunitats per a joves.

 

ampans              ampans                 ampans

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.