• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

06.11.2018

La impremta d’AMPANS edita un nou conte de El nan casteller

Interior 1

El Diari del Tió és una llibreta, plenament produïda per AMPANS, destinada als més petits. En el seu interior s'hi troben nombroses activitats i jocs per poder pintar i dibuixar, a més d'un seguit d'adhesius per personalitzar el diari al gust de cadascú.

A l'hora de crear i realitzar aquest projecte, El nan casteller tenia com a objectiu produir una peça que els nens i nenes poguessin personalitzar, fins a crear un diari que recopili les vivències més especials amb el tió.

AMPANS recull una llarga experiència en el sector d'arts gràfiques, especialment en la impressió i en el cartonatge i manipulació de paper. La seva impremta va engegar l'1 de febrer de 1969, sent aquesta la primera activitat laboral de la Fundació com a Centre Especial de Treball (CET). Tot i que en un inici les instal·lacions se situaven a Manresa, l'any 1975 van ser traslladades a Comabella (Santpedor) i, avui dia, aquesta activitat dóna feina a sis treballadors.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.