• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

30.10.2018

Una cinquantena de treballadors de Telefónica fan una jornada de voluntariat corporatiu a AMPANS

Voluntariat Telefonica 50

Els voluntaris de Telefónica van compartir una jornada amb la gent d'AMPANS fent tasques de rehabilitació a Urpina


Un grup de treballadors de Telefónica han viscut una jornada de voluntariat corporatiu amb la gent d'AMPANS, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat de Telefónica. En total, més de cinquanta voluntaris de Telefónica van passar el dia a Urpina fent tasques de rehabilitació i jardineria al costat d'una vintena de persones d'AMPANS, del servei ocupacional, prelaboral i de les llars.

Es tracta d'una activitat que Telefónica promou a 32 països des del 2002 i on els voluntaris comparteixen solidàriament un seguit d'activitats amb persones amb discapacitat, joves, persones en risc d'exclusió o altres col·lectius vulnerables.

La jornada va ser molt satisfactòria, tant els voluntaris de Telefónica com la gent d'AMPANS van quedar-ne encantats. Els voluntaris per conèixer persones amb discapacitat i poder-hi col·laborar durant un dia, i la gent d'AMPANS, per poder compartir amb gent diferent el seu dia a dia.

Com a cloenda els voluntaris de Telefónica van poder tastar els formatges Muntanyola i els vins Urpina, que elabora AMPANS a la mateixa finca Urpina. 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.