• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.10.2018

Avui i cada dia, visibilitzem la salut mental

ampans

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, sortim al carrer amb les entitats de Salut Mental del Bages

El 10 d'octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. Des de fa anys, les entitats del Bages ens trobem per fer més visible les persones amb malaltia mental i la gent que ho viu en primera persona: familiars, professionals, etc. Un intercanvi d'experiències i també una acció de divulgació per apropar la realitat d'aquestes persones a la societat. Ho fem amb un estand informatiu al Passeig Pere III de Manresa, a Crist Rei, on donem informació i assessorament dels diferents serveis que oferim. Hi participem amb les entitats: Activament Catalunya Associació, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Bages, Centre de Dia Salut Mental (Althaia), Club Social (Fundació Tomàs Canet), Espai Situa't (Federació Salut Mental Catalunya) i Llar-residència (Mutuam).

Des d'AMPANS treballem per donar visibilitat a les persones i per aconseguir la igualtat d'oportunitats. Avui, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, de la Noèlia, del servei Prelaboral, un artista amb majúscules que ha fet un quadre que fa pensar moltíssim. La Noelia explica que "l'obra es diu 'Mundos distintos' i volia transmetre el món real: el bullying els diners, l'art... tot el que mou la vida real".

Podeu veure les obres de la Noelia Bernal al seu canal d'Instagram @obrasbercle i en una exposició itinerant a les bibioteques de Balsareny (del 3 al 13 d'octubre), Santpedor (del 15 al 31 d'octubre) i de Sallent (del 2 al 15 de novembre)

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.