• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

04.10.2018

AMPANS participa en una missió d’entitats catalanes del tercer sector a l’Argentina per buscar oportunitats de cooperació internacional

ARGENTINA - ACCIÓ 1

El viatge, organitzat per ACCIÓ en col·laboració amb la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, se centra en projectes d'àmbits com el suport a la infància, les persones en discapacitat o la salut mental

AMPANS i 6 entitats catalanes més del tercer sector social participen aquesta setmana en una missió a l'Argentina amb l'objectiu de buscar oportunitats de cooperació internacional, especialment en àmbits com el suport a la infància, a les persones amb discapacitat i a la salut mental.

El viatge l'organitza ACCIÓ - l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya depenent del Departament d'Empresa i Coneixement- en col·laboració amb la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Durant la missió, organitzada a través de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ a Buenos Aires, la delegació catalana es reunirà amb onegés i organismes argentins com ara el Banco Interamericano de Desarrollo (BID), el Colectivo de Infancia, la Secretaría de Salud de la Nación Argentina, la Agencia Nacional de Discapacidad o Identidad Vecinal. Les entitats també participaran en trobades de networking i reunions individuals amb organismes locals.

Argentina és un dels països que més oportunitats de cooperació presenta per a les entitats catalanes que es dediquen al tercer sector, sobretot en àmbits com la protecció dels drets de la infància, la promoció de la salut o l'atenció a persones amb discapacitat i en risc d'exclusió. A banda d'AMPANS, les entitats catalanes sense ànim de lucre que participen a la missió són l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), ASPROSEAT, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Tàndem Social, l'Institut de Treball Social i Serveis Socials (INTRESS) i l'Associació Alba.

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.