• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

23.07.2018

El CET d’AMPANS acull una formació de managers de l’empresa Gates

Formació Gates a AMPANS 8

La multinacional americana és un dels clients de la secció de Serveis a la Indústria del CET d'AMPANS

Gates, la multinacional americana del sector de l'automoció que fabrica corretges de transmissió de potència, ha fet una formació per als seus managers a les noves instal•lacions dels Serveis Industrials d'AMPANS, al polígon Els Dolors.

Un equip de managers i líders de la planta ubicada a Balsareny ha compartit una jornada amb treballadors de la planta d'AMPANS amb qui ha format diversos equips per aconseguir els propòsits d'una formació en lideratge que tenia per objectiu aprendre a gestionar equips amb diferents perfils. La formació amb el títol "Tractar la diferència" tenia per objectiu la sensibilització dels comandaments directius sobre la diferència de perfils a les àrees de treball i com es poden complementar talents i habilitats diverses per créixer junts.

Anna Bosch, responsable de logística de Gates, explica els objectius de l'activitat formativa en aquest vídeo.

Gates és un dels clients més antics de la secció de Serveis Industrials del Centre Especial de Treball d'AMPANS. L'any passat la secció de Serveis a la Indústria, ubicada al polígon Els Dolors, va manipular més de 8 milions de corretges d'automoció per a la multinacional americana, doblant la producció en 4 anys. La secció de serveis a la indústria és una de les que ocupa més persones amb discapacitat de les diverses seccions de treball del CET d'AMPANS.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.