• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

17.07.2018

La nau dels Serveis Industrials d’AMPANS al polígon Els Dolors, a ple rendiment

Nau Els Dolors 1ok

Des d'aquest estiu la secció de Serveis Industrials del Centre Especial de Treball (CET), una de les que ocupa més persones amb discapacitat, estrena nau

La nova nau dels Serveis Industrials d'AMPANS, ubicada al polígon Els Dolors, ja funciona a ple rendiment. Des de principis d'estiu l'activitat, fins ara ubicada a la finca de Santa Maria de Comabella (Santpedor), s'ha traslladat a Els Dolors. El trasllat respon a la voluntat d'AMPANS d'apostar per la secció de Serveis Industrials, una de les que ocupa més persones amb discapacitat, i créixer en volum de clients i nombre de contractacions. Les noves instal•lacions són una aposta pel creixement d'aquesta secció, que preveu incrementar la facturació i així poder ampliar la plantilla de treballadors.

Els Serveis Industrials d'AMPANS realitzen processos de producció com ara muntatges, envasats, etiquetatges, retractilats o controls de qualitat, i des d'ara amplia la seva producció en una nau que, un cop acabada la segona fase d'adequació, disposarà de 6.000 m2. Un dels avantatges d'aquest nou emplaçament són els accessos i les comunicacions per carretera que milloren tots els processos logístics, així com espais més amplis i ben adequats per les condicions de treball del personal. Actualment la secció del CET d'AMPANS dóna feina a més d'un centenar de persones amb especials dificultats.

Després d'aquesta primera fase de trasllat, de cara a la tardor es preveu la segona amb el trasllat dels serveis de Medi ambient, que inclouen la recollida selectiva i la gestió de les deixalleries, i que donen feina a 50 persones.

Quan el trasllat s'hagi completat, AMPANS preveu celebrar una jornada de portes obertes que puguin compartir el personal, famílies i autoritats. Les treballadores i els treballadors d'AMPANS ja van tenir l'ocasió de visitar i estrenar la nova nau durant les jornades dels professionals que es van celebrar el passat 8 de juny, en què la nau d'Els Dolors va acollir el Foraster de Quim Masferrer, i es farà una jornada específica per a clients i empreses d'aquest servei laboral d'AMPANS.

Nau Els Dolors 11ok

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.