• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

09.07.2018

Els reporters de l’AMPANS TV reben una formació audiovisual a càrrec d’un exprofessor universitari

Formació audiovisual Ampans TV 72

El funcionament de la càmera, la il·luminació, la producció o la realització han despertat l'entusiasme dels participants

L'equip d'AMPANS TV s'ha format en producció i realització audiovidual amb Gabriel M. Surinyac, un exprofessor de fotografia i llenguatge televisiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, que de forma voluntària els ha ensenyat el funcionament de la càmera, la il·luminació, la producció o la realització, temes que han despertat l'entusiasme dels participants.

La formació s'ha impartit durant 4 sessions, en les que els participants han après conceptes com el control d'operatius, els esquemes per il·luminar, les rutines de producció i les unitats narratives. La formació ha acabat amb un exercici final on han posat en pràctica tot allò que han après. Properament se'n podrà veure el resultat al canal de l'Ampans News.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.