• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

14.06.2018

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, serà a l’entrega del VII Premi d’investigació i d’innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual

D-Invitació-Premi CAT

L'acte de lliurament serà dilluns 18 de juny a les 7 de la tarda a l'Auditori de la plana de l'Om, presentat pel periodista Antoni Bassas

El proper 18 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa, l'acte de lliurament del VII Premi d'investigació i d'innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual, convocat per AMPANS.

L'acte comptarà amb el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president d'AMPANS, Sebastià Catllà, i el director general, Toni Espinal. El periodista Antoni Bassas serà l'encarregat de presentar l'acte d'entrega.

AMPANS convoca aquest premi biennalment i entrega 6 guardons; 3 a la categoria d'investigació i 3 de la categoria d'innovació. Tots amb dotació económica, amb el suport d'ICL Iberia, Control group i Esteve. Es tracta de l'únic premi existent que fomenta la investigació i innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual.

En la modalitat d'investigació es valora el rigor científic del treball i l'aportació de coneixement i la seva utilitat; en la modalitat d'innovació es valora el grau d'innovació del projecte, el seu impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la seva capacitat de ser aplicat en altres contextos.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.