• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

11.06.2018

Quim Masferrer és el foraster d’AMPANS, a les Jornades del personal amb prop de 400 participants

Jornades Ampans 2018 206

AMPANS va reunir el personal en una jornada d'emocions i reconeixements, on ells van ser els autèntics protagonistes de la mà de Quim Masferrer i "la bona gent"

AMPANS va reunir prop de 400 persones a les Jornades professionals anuals que es van celebrar divendres a la nau que acollirà els serveis industrials de manipulats, al polígon Els Dolors. La jornada va servir per presentar aquest nou espai als treballadors, en una jornada en la que ells van ser els autèntics protagonistes de la mà de Quim Masferrer, que va fer un foraster a AMPANS.

Durant tot el matí Quim Masferrer va visitar diversos serveis assistencials i laborals d'AMPANS: el Garden, el centre ocupacional "La Llum", el taller de Manipulats, la impremta, l'escola, la llar de la Mión, la residència Els Comtals, la Finca Urpina, el restaurant Canonge i el supermercat Caprabo d'AMPANS.

A la tarda Quim Masferrer va aparèixer a l'escenari de la que serà la nova nau de Manipulats davant de 400 treballadors dels diversos centres i serveis. Ho va fer després de la intervenció de Toni Espinal, Director General d'AMPANS, que va fer un repàs dels resultats de l'any 2017 i l'estat actual dels nous projectes en els que treballa l'entitat. Entre d'altres objectius, va destacar que aquest 2017 es tanca amb 50 nous contractes al Centre Especial de Treball (CET) i amb 266 persones que treballen a les empreses de la comarca amb el suport d'AMPANS. Entre els objectius a assolir, la llista d'espera zero, i millorar els espais de treball dels serveis industrials del CET amb la propera estrena de les instal·lacions de la nau del polígon Els Dolors, de Manresa.

També va ser una tarda d'emocions i reconeixements a les persones que es jubilen, en aquest cas dues mestres de l'escola Jeroni de Moragas, i 8 persones que porten més de 25 anys treballant a AMPANS. També hi va haver espai per a celebrar els 10 anys del Canonge, La Caseta, i dels serveis Prelaboral i d'Inserció, i els 25 de la residència Julio Payàs i de la Secció de Neteja del Centre Especial de Treball.

L'acte va acabar amb la suma de la signatura de Quim Masferrer als Amics d'AMPANS que va cloure la seva intervenció recollint les paraules d'una treballadora de l'entitat: "a AMPANS hi arribes per una estona i t'hi quedes una vida". La Jornada es va cloure amb el tradicional sopar dels treballadors d'AMPANS a les pròpies instal·lacions de Comabella, a Santpedor.

Podeu veure l'àlbum de fotos AQUÍ

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.