• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.05.2018

L’empresa química THOR dedica unes jornades de Voluntariat corporatiu a AMPANS

IMG 2625

Thor, la filial al Bages del grup multinacional químic Thor, ha dedicat unes jornades de Voluntariat corporatiu a AMPANS. Un total de 70 treballadors de Thor, repartits en grups d'entre 20 i 25 persones, han compartit activitats amb gent de l'escola, del centre ocupacional i del servei Prelaboral d'AMPANS. Esport adaptat, música i percussió, estimulació cognitiva o psicomotricitat han estat algunes de les activitats que han pogut fer plegats.

Thor organitza cada any la "Jornada en valors corporatius", on fa Voluntariat a alguna entitat amb l'objectiu de sensibilitzar el personal de l'empresa. Enguany ha escollit AMPANS, que impulsa el voluntariat corporatiu com a mitjà per sensibilitzar nous col·lectius sobre les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat.

Una treballadora de Thor ha volgut compartir el seu agraïment amb aquestes paraules:
"Us volia agrair de tot cor la vostra acollida, l'atenció, els valors que transmeteu... Va ser la primera experiència de voluntariat i de ben segur no en serà l'última!
M'he baixat l'app i vull col·laborar i transmetre a la meva filla aquests valors que transmeteu.
Tanmateix, va ser tan enriquidor per a mi conèixer la Marta, el Roger, en Jordi, Carlos, Alba... sobretot l'Alba, a qui li vaig regalar la meva samarreta.
La monitora ens va fer fotos, un selfie que m'agradaria imprimir i emmarcar i posar al meu despatx de THOR."

En aquest vídeo es recull la jornada de Voluntariat corporatiu Thor&AMPANS:

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.