• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

09.05.2018

AMPANS participa d’una exposició itinerant que ocupa un lloc dins les galeries d’art més reconegudes de Catalunya, de la mà de la fundació Josep Santacreu

sala-parés

Alguns dels artistes de "SomArt", el grup d'expressió plàstica d'AMPANS, estan participant al costat d'altres entitats, al projecte de la fundació Josep Santacreu, que s'ha presentat aquesta setmana. L'objectiu és donar visibilitat a l'art fet per persones amb discapacitat i que aquest ocupi un lloc dins les galeries d'art més reconegudes de Catalunya, i que s'equipari així a qualsevol tipus d'art.

L'exposició ha començat a la Sala Parés de Barcelona, galeria d'art referent i la més antiga de l'Estat espanyol, i anirà voltant arreu de Catalunya. Els artistes de les obres són persones amb discapacitat intel·lectual vinculades a entitats on treballen l'art, és a dins de les activitats dels centres on creen les seves obres. Des d'AMPANS hi ha 6 obres exposades, al costat d'altres entitats com Fundació Estimia, fundació Alba futur o la Casa de Carlota, entre d'altres.

Les obres de l'exposició seran posades en venta i apareixeran en el catàleg de l'exposició. En general, són obres d'estil contemporani i trencadores i els artistes que hi participen tenen un recorregut pictòric llarg, on deixen molt marcat el seu estil particular.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.