• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.01.2018

La deixalleria de Bufalvent, Manresa, del Consorci de Residus del Bages, ha rebut la millor puntuació de tot Espanya, segons l’OCU

20180117MB Ampans Deixalleria 190

La gestió d'aquesta deixalleria la fa la secció de Medi Ambient d'AMPANS

El millor punt net de recollida de tot Espanya és la deixalleria fixa de Manresa. Així ho indica un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que és l'organització de consumidors més important d'Espanya, amb més de 300.000 socis.

La secció de Medi Ambient d'AMPANS, de la mà del Consorci de Residus del Bages, gestiona la deixalleria fixa de Bufalvent des de l'any 2000. Actualment es cuida de totes les deixalleries fixes i mòbils de la comarca del Bages a més de la deixalleria de Moià i les deixalleries mòbils del Moianès.

L'estudi de l'OCU va consistir en portar a les deixalleries o punts nets municipals diversos objectes i veure quin tractament hi donaven. A més d'una enquesta que valora la informació al públic, les facilitats d'ús, els horaris . La deixalleria de Bufalvent ha rebut la màxima puntuació en tots els apartats, podeu trobar més informació al diari Regió 7.

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.