• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

24.11.2017

Guillem Albà & La Marabunta actuarà al Concert de Nadal Amics d’AMPANS

2 

El Concert, que se celebrarà el dissabte 16 de desembre a les 19h al Kursaal, va destinat al programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS i compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa"

AMPANS presenta, al seu concert de Nadal, Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown enèrgic i energètic on tot s'hi val. Acompanyat de 8 músics, Guillem Albà ja ha fet més de 200 actuacions i ha aconseguit amb aquest espectacle 3 premis del públic i èxit absolut de la crítica.

El Concert de Nadal d'AMPANS promet un any més qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, on el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS posaran el toc sensible i tendre, una intervenció que s'integra dins de l'espectacle amb un gran esforç al darrere i un equip de professionals i voluntaris.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L'any passat, 394 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2016 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet, a través del següent enllaç: https://kursaal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2644&idioma=CA

 

CartellA3

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.