• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

11.08.2017

AMPANS ha signat un acord de Cooperació amb la regió colombiana d'Antioquía i assessorarà i donarà suport a les institucions del país que treballen per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

ampans

AMPANS ha signat un conveni de cooperació amb el govern de la regió colombiana d'Antioquia amb l'objectiu de contribuir a la inserció laboral i a la formació de joves amb discapacitat a partir de 15 anys. L'acord es va signar el passat 10 d'agost a la seu de la governació d'Antioquia, entre l'administració pública d'aquesta regió, la Secretaria de Salut, Protecció Social i la Corporació Crear Unidos del municipi d' Envigado, l'entitat impulsora de l'acord.

L'objectiu d'aquest conveni és obrir noves oportunitats per a les persones amb discapacitat en el camp laboral, creant nous espais d'inclusió social.

Ricardo Castrillón Quintero, gerent de Salud Pública de Gobernación de Antioquia, ressalta la importància i l'impacte positiu que té aquest projecte perquè "permet realitzar una inserció en el món laboral a les persones amb discapacitat cognitiva.Amb aquest projecte treballarem en la inserció i la inclusió laboral de totes les persones en condició de discapacitat; un dret que tenim totes les persones".

Aquest conveni s'inicia amb la capacitació de tres corporacions i fundacions del departament colombià, que treballen amb aquesta població.

Janeta Camps, membre de l'equip directiu d'AMPANS, explica que "el conveni es firma amb la voluntat que Antioquia ofereixi noves oportunitats i educació integral a aquestes persones, especialment infants i adolescents".

El departament de governació d' Antioquia ha compartit als mitjans de comunicació del país que AMPANS té més de 50 anys d'experiència treballant en aquest tipus de serveis, i ajudarà a Colòmbia a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, i a proporcionar permanentment suport per a la implementació i fortalesa de programes d'inclusió en diferents països d'Amèrica Llatina.

Amb aquest nou projecte Gobernación de Antioquia aposta per a la inclusió social i per a la formació integral de persones amb discapacitat.

En aquesta regió de Colòmbia hi ha al voltant de 15.000 infants amb discapacitat intel.lectual.

ampans

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.