• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

09.02.2017

En marxa un programa de formació en ecommerce i negoci digital per a joves

e-commerce

El programa, amb una durada de 12 mesos, està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i de Projectes Singulars

AMPANS i INTERMEDIA engeguen un nou programa de formació i assessorament professional enfocat al màrqueting digital, les xarxes socials i el comerç electrònic. Impartit per empreses capdavanteres del sector tecnològic, el programa va adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, que no estudien ni treballen, que estan permanentment connectats a la xarxa i amb interès en el món digital. Els joves han d'estar inscrits a la Garantia Juvenil i estar donats d'alta com a demandants d'atur al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).


El programa, que dura 12 mesos i comença aquest febrer, ofereix assessorament professional, formació en anglès, TIC i emprenedoria, pràctiques no laborals en empreses i acompanyament en la inserció laboral. Es contemplen uns incentius econòmics, de manera que els participants podran rebre fins a 150 euros mensuals si compleixen amb els objectius pactats a l'inici del projecte. La formació específica del curs es divideix en 3 mòduls: e-commerce i negoci digital; implementador i programador d'e-commerce; i màrqueting de negoci digital i social e-commerce.


AMPANS i INTERMEDIA són les entitats encarregades de gestionar el programa a Manresa i Barcelona, respectivament, amb un total de 90 places. Aquest s'emmarca dins la Convocatòria Singulars del SOC, que té per objectiu reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació. El projecte es troba dins el pla de Garantia Juvenil, una iniciativa europea per reduir l'atur juvenil finançada pel SOC i el Fons Social Europeu, que preveu inserir uns 30 joves al món laboral un cop finalitzat el programa.
Les dues entitats ja col·laboren actualment en programes de formació enfocats a joves perquè desenvolupin el seu projecte professional i personal amb una formació personalitzada i adaptada a les seves necessitats.

 

                 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/289/2016.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.