• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.02.2017

Una aplicació mòbil de voluntariat farà de nexe entre les necessitats d’AMPANS i les persones que hi vulguin col·laborar

App baixa

L'usuari podrà estar al dia i saber a temps real la demanda de voluntariat en les activitats de l'entitat i com col·laborar-hi

AMPANS ha posat en marxa una aplicació mòbil de voluntariat, una eina de comunicació i interacció entre les necessitats de l’entitat i les persones que hi vulguin col·laborar. L’objectiu d’aquest nou sistema és apropar el voluntariat a la societat i agilitzar la tasca de coordinació així com augmentar el nombre de voluntaris i donar suport en l’atenció als usuaris de l’entitat.

Disponible per Android i Iphone, l’aplicació permet publicar les noves crides de voluntariat i que les persones interessades en col·laborar s’apuntin a les activitats de manera immediata. L’App, creada per l’empresa Aplick i de descàrrega gratuïta, també permet donar-se d’alta com a voluntari o fer un donatiu.

AMPANS es nodreix de voluntariat per fer suport en activitats puntuals com l’acompanyament a les vacances, colònies i sortides o pel desenvolupament d’activitats de lleure i esportives. L’any 2016 més d’un centenar de persones van col·laborar en activitats de voluntariat a l’entitat.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.