• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.12.2020

Hem renovat la botiga online d’AMPANS, us convidem a fer-hi una passejada

BotigaOnline

Els últims mesos hem estat treballant en la renovació de la botiga online www.botigaampans.cat per aconseguir una botiga més òptima i amb una millor experiència de compra. La nova botiga solidària pretén ser un canal de venda més dels nostres productes. Un projecte amb valor social amb l'objectiu de fer arribar encara més lluny els productes elaborats amb passió i entusiasme per les persones d'AMPANS.

De la nova botiga en destaca la possibilitat de recollir les comandes al Garden o rebre-les al domicili amb els ports gratuïts en compres a superiors a 60 €. A més, tots els transports es fan respectant la cadena de fred per garantir la màxima qualitat dels productes.
A la botigaampans.cat hi podeu trobar vins Urpina, formatges Muntanyola, la nova cerves Ètika i, fins i tot, algun producte del Garden i marxandatge d'AMPANS.


Us convidem a fer-hi una "passejada"!

www.botigaampans.cat 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.