• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

05.02.2020

La directora de la DGAIA visita AMPANS per conèixer els projectes residencials d’infants i adolescents que porta a terme l’entitat

IMG 2116

AMPANS projecta una llar-residència per a infants i adolescents amb Autisme que ha d'entrar en funcionament el 2021

La directora de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes, ha visitat AMPANS aquest matí. L'han acompanyat la directora de l'Institut Català de l'Adopció i l'Acollida, Agnès Rusiñol, i la delegada del govern a la Catalunya Central, Alba Camps.

El director general d'AMPANS, Toni Espinal, i la directora de residències d'infants i adolescents, Janeta Camps, han rebut la comitiva, que ha visitat les llars El Turó i La Caseta, a Pineda de Bages (Sant Fruitós de Bages).

Durant la visita, els responsables d'AMPANS han explicat el nou projecte residencial que l'entitat, que acompanya persones amb discapacitat intel•lectual, desenvoluparà a Sant Fruitós de Bages. Es tracta d'un servei especialitzat d'acolliment residencial per a infants i adolescents d'entre 8 i 18 anys amb discapacitat intel·lectual i trastorns de l'espectre autista (TEA). Disposarà de 5 casetes, de 50 places cadascuna per acollir 30 nens i nenes i adolescents amb necessitats de suport intermitent, limitat o extens.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.