• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

27.11.2019

Hem rebut el premi FAAM de Oro d’emprenedoria social pel projecte de supermercats amb Caprabo

caprabo-grup

El Premi el lliura anualment FAAM, una federació d'associacions de persones amb discapacitat d'Almería, amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat

Aquest dimarts hem recollit a Almería el Premi FAAM de Oro, un reconeixement pel projecte d'emprenedoria social del supermercat Caprabo, gestionat per persones amb discapacitat. Es tracta d'un premi que entrega anualment FAAM, una federació que agrupa 19 associacions de persones amb discapacitat d'Almería, amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat.

El 29 de novembre del 2017 AMPANS i Caprabo vam posar en marxa el primer supermercat de Catalunya gestionat per un equip de persones amb discapacitat. L'experiència ha estat positiva per les dues organitzacions, per la qual cosa s'han animat a fer un pas més en la relació i col·laborar en una segona botiga; en aquest cas un supermercat que ja estava en funcionament que AMPANS i Caprabo han remodelat junts i que des d'ara es gestionarà des de l'entitat que treballa per la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracte de la botiga que hi ha al carrer Pompeu Fabra número 5, de Manresa. Aquest segon supermercat reobrirà portes dijous de la setmana que ve, 28 de novembre, i donarà feina a 15 persones.

La posada en marxa de supermercats en l'àmbit de la inclusió laboral de persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat ha estat considerada per FAAM com un projecte que innova socialment i que fa molt visibles les seves capacitats per sobre de les dificultats que puguin tenir les persones que hi treballen.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.